Üdvözletem mindenkinek! Én Tatran 125-el nosztalgiázom. Érvényes műszakival , napi használatban van. Minden veterán járművet nagyon tudok értékelni. Írjatok!! Üdv!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
pista-bá
Collapse
X
-
Tiszteletem Pista-bá !
Eleget teszek a felszólításnak és írok !Örülök , hogy lett még egy fórumtárs, akinek Csehszlovák motorkerékpárja van !
Egy Tatran 125-re nekem is fáj a fogam ,de még nem sikerült beszereznem .Igaz ,van két blokkom , tankom, légszűrőm ,komplett kerekek fékdobokkal ,gyári külsőkkel ,de messze állok még ,hogy egyet össze tudjak rakni .Motorikusan mennyire megbízható ? Az önindítója szokott vacakolni ? Fényképet lehetne kérni ?
Üdv !Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 ápr. 02, 15:56.Che kedvelte ezt.
- 1 like
-
Üdv Tamás! Örülök ,hogy írtál. Tudok Neked segíteni. A 60-as évek végén lehetett villogni egy ilyen motorral de még ma is megfordulnak utánam. Nem mondom vannak hibái de bármikor el mernék indulni vele egy országos körútra. / Esetleg a pénztárca lenne akadály./ Képeket fogok küldeni. Az önindító miatt ne aggódj! Van négy db ütött- kopott motorblokkom , a dinaszter mindegyiken működik. Üdv !!!
- 2 likes
Komment
Komment