Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás Tothi!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás Tothi!

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, ezért a bemutatkozás a legcélszerűbb kezdés.
    Nem rég kezdtem el a már rég áhítot motor vásárolgatást és felujítást. Nem vagyok semmivel elkésve,mert még 25 vagyok csak,de a fiatalos lelkesedés meg van a veteránok iránt.
    A gépparkot tekintve nem állok olyan rosszul

Található benne egy 634-es 350-es "California" 1984-es gyártmány, egy 175-ös Czetka 1968-as,egy mustang és egy shcwalbe.

További terveim között szerepel a 350-es vizsgáztatása amihez már nem kell sok, a gyüjtemény gyarapítása és felujítgatása.

Szükségem lesz majd a segítségetekre, ezért is reggeltem a fórumon.

Széles utat mindenkinek!
    Utoljára szerkesztve a következő által: Tothi; 2012 ápr. 24, 19:50.

A főiskolát sem azért jártad hogy megtanulj helyesen írni.

Komment

Darkside, bevallom, én is nagyon szeretek nyelvnáciskodni, de örülök, hogy annak idején téged sem így üdvözöltek a fórumon. Ha viszont mégis ez járja, akkor hozzátenném, hogy:
      • a tulajdonneveket (például járművek gyártmányát, típusát) nagy kezdőbetűvel, ezen felül
      • a komár mopedet Komar mopedként,
      • a stár-t Star-ként,
      • a shwalbe-t pedig Schwalbe-ként írjuk.
      • egyenlőre az egyenlet két oldalát szoktuk hozni, de gondolom ennyi genyózás után egyelőre eleged lesz belőlem.

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      • összetett mondatok tagmondatait a magyar nyelvben vesszővel,
      • az elváló igekötős igék igekötőjét pedig szóközzel - vagy persze egy közbeékelődött szóval - választjuk el egymástól.

Ne értsd félre, veled együtt én is fontosnak tartom, hogy - saját lehetőségeink szerint - odafigyeljünk a választékos fogalmazásra, és gondolatainkat a helyesírás szabályaihoz alkalmazkodva rögzítsük. Viszont adjuk meg egymásnak azt a tiszteletet, hogy fenntartásainkat megfelelő hangnemben hozzuk a másik tudomására!
      Tamás78, TZ és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

A helyesírást illetően,-úgy gondolom én sem állok a "top"-on,törekszem rá,de be kell látnom nem mindig sikerül,szerencsére a gép sokszor közbeszól és akkor próbálok korrigálni.Azt tapasztalom és köszönöm is,hogy a "fejlécben" sokszor olvashatunk tanácsokat egyes helyesírási kérdésekben,amit jó ha alkalmazunk és megtanulunk.Fontos dolog,hogy ápoljuk anyanyelvünket és próbáljunk Magyarul írni,betartva annak szabályait.

Amit azonban fontosabbnak tartok,az maga a stílus.Beleolvasgattam már egyéb fórumokon megjelent írásokba is,ahol személyeskedésekbe,mondhatnám civakodásba fulladt az egyébként tartalmasnak mondható téma.Mi mindannyian egy téma köré csoportosultunk,ami nem jelenti azt,hogy egyformán is gondolkodunk,de alapvetően közös az érdekünk,-tehát nagyon fontos,hogy tiszteljük egymást.

Amennyiben eltérő véleményünk van,ne legyőzni,hanem meggyőzni szándékozzuk a társainkat!

Üdvözlettel:Che
        karcsi1960, joker és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A elmúlt napokban láttam ettől sokkal hajmeresztőbb bemutatkozást is ! Mégsemszótálbe !

Komment

Nem genyóságból írtam, vagy hogy fikázzam csak azért mert unokatesómról van szó és ez az üdvözlés. Ebből nem lesz sértődés részéről. De hogy ennyi embernek fölkeltette az érdeklődését, lehet ő is aktivizálja magát, mert eddig kukaként holgatott és csak a bemutatkozást írta meg.
            mir-mur, soveny és TZ kedvelte ezt.

Komment

ezek szerint, családban marad

Komment

Megcsapta a rozsda "illata" és úgy látszik fejlődik hogy itt is tiszteletét tette.

Komment

...lehet ő is aktivizálja magát, mert eddig kukaként holgatott és csak a bemutatkozást írta meg...
                  Eddig semmi! Meg sem mukkan!

Kedves Tothi! Kérlek vágj oda a kuzinodnak!

Komment

Biztos még alszik, nem bírja a korán kelést

Komment

Biztos még alszik, nem bírja a korán kelést
                      Vagy majd személyesen megbeszélitek...

Komment

Sziasztok!
                        Itt vagyok élek és virulok! Kedves unitesómnak csak annyit mondanék, hogy ilyen szót nem ismerek "holgatott". Ennyit a helyesírásról
                        Köszönöm mindenkinek, hogy kiálltatok melettem. Remélem majd rászolgálok!

Komment

Tothi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Kedves unitesómnak csak annyit mondanék, hogy ilyen szót nem ismerek „holgatott”. Ennyit a helyesírásról
                          Remélem azért "bírod a búráját az unokatesó Csávónak"!
                          Rezső Seress - Szeressük egymást gyerekek - YouTube
                          Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 ápr. 24, 20:11.
                          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Tothi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Sziasztok!
                            Itt vagyok élek és virulok! Kedves unitesómnak csak annyit mondanék, hogy ilyen szót nem ismerek "holgatott". Ennyit a helyesírásról
                            Köszönöm mindenkinek, hogy kiálltatok melettem. Remélem majd rászolgálok!
                            Én nem jártam még ki a Főiskolát.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X