Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás!

Sziasztok!
    Most regisztráltam Dando néven, üdvözlök mindenkit!
    14 éves koromtól vágytam egy KOMÁR mopedre. Most 59 évemben úgy döntöttem, hogy vettem egy 34 éves csodát!
    Számomra most kezdődik az ismeretlen. Eredeti végzettségem: gépészmérnök és Pesten élek.
    Mégegyszer üdv a sorstársaknak!!!

Kedves Dandó!

Jól van az úgy,ha az ember valóra váltja régi vágyait és ha az az álom egy Komár,az sem baj.Sokan lenézik a "kicsiket",de én valahogy felnézek ezekre a régi kis gépekre.Olyanok ezek,mint az ismeretlen kies tájakon utazók teherhordói az öszvérek,-igénytelenek,mindent kibírnak és kevéssel beérik.Építsd és ápold azt a kis Komárt és esetleg majd a későbbiekben kedvet kapsz egy nagyobbra.Olyan ez a veteránozás,-ha egyszer belekóstolsz,-nehezen hagyod abba,igaz sok esetben a körmünk alól nehéz kitakarítani a piszkot,de az eredmény kárpótol.

Kérlek légy aktív és konstruktív tagja a fórumnak!

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      sok esetben a körmünk alól nehéz kitakarítani a piszkot
      Ha kitudod pucolni, akkor nem foglalkoztál eleget a paripáddal!
      wsievers és norinco kedvelte ezt.

Komment

dando eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        14 éves koromtól vágytam egy KOMÁR mopedre.
        Régen a "kis" dolgok is örömet tudtak szerezni, pedig a 14 éves gyereknek egy KOMÁR. nem hullott az ölébe, vagyis nem volt az olyan kis dolog.
        Én 10 évvel fiatalabban is úgy emlékszem az is menőnek számított ha saját biciklid volt és nem az apádéval bringáztál.
        A '70-es évek közepe táján kezdődött az, hogy már középiskolában is előfordultak Rigák, Komárok, Verhovinák, Sőt érettségire akadt egy-két MZ is
        Intrepid és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X