Közlemény

Collapse
No announcement yet.

korompaiistvan

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

korompaiistvan

Click image for larger version

Name:	Izsem.jpg
Views:	1
Size:	194.8 KB
ID:	154345Click image for larger version

Name:	hátsó lámpa 4. kép.jpg
Size:	186.4 KB
ID:	154346

Üdv mindenkinek!
    én is nagy fába vágtam a fejszémet!
    Nekiláttam 16 év után újra felújítani, most már érettebb fejjel a gépsast. 4 évig használtam '96-tól, azidő alatt bejártam vele a fél országot, egyszer hagyott csak cserben, amikor a gyári orosz terepgumit gagyi Barum gumira cseréltem. A gyárival is volt defektem, de az hazavitt, és azóta sincs sérülés rajta.
    Most a legújabb, a karbi tömítés, ami szivat, meg elkutyulódott valahová a gyújtáskulcs, de egy kiszuperáltat találtam elfekvőben, de az sem lehet végleges megoldás. Mivel nálunk május végén lesz a szokásos éves motoros találkozó, így addig működő képessé akarom tenni a felvonulás erejéig, majd nekiesek a darabokra szedésnek, és kap szép új fényezést.

Ja, ami kimaradt. A képen látható hátsó lámpát keresek, vagy olyat, mint az oldalkocsison van. Click image for larger version

Name:	sörösgyula izse2.jpg
Size:	37.5 KB
ID:	131121

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A képen látható hátsó lámpát keresek, vagy olyat, mint az oldalkocsison van.
      De miért olyat, mint az oldalkocsison van? Az olyan borzalmas lenne egy Planeta 1-en! Ha jól látom, a tiédből csak a piros műanyagbura hiányzik, érdemesebb lenne egy ilyet szerezni!

Komment

korompaiistvan,
        korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ja, ami kimaradt. A képen látható hátsó lámpát keresek, vagy olyat, mint az oldalkocsison van
        riga, verhovina kislámpa ugyanez detto. keress rá a neten, találni fogsz

Komment

Ha tudtok valahol, adjatok oda elérhetőséget!

Mindenképp akarok egy gyárit, ami jó állapotban van! Nem eladni akarom a motort, mivel családi darab, nagyapám vette '62-ben, apám, és én is ezt használtam, és még akakrom is használni, motorozni akarom vinni a lányomat akár oldalkocsiban is, mert van hozzá egy Duna, erősem felújítandó, de megcsinálom azt is.

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            iga, verhovina kislámpa ugyanez detto
            Nem teljesen! Az Izs 49-féle hátsólámpával sem egyezik teljesen a Rigáé (mint megtudtam), a korompaiistvan-féle féklámpás lámpatest pedig már egészen más!

Komment

A Dnepr-Uralé ez a méret. A gumialátét az, ami nem ugyanaz. Vagyis inkább nagyon hasonló. Az Izsén nincs a hátsó egyenes részén a Készült a Szovjetúnióban felirat...az alaplemeze mindkettőnek ugyanaz. Utólag jöttem rá én is, hogy Izsét vettem véletlenül a Dneprre.
              Szerintem Deél Józsinak van...
              Attached Files
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 máj. 12, 00:47.
              soveny kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Deél Józsi az, aki nem válaszol

Komment

nekem válaszolt. de hívd inkább mobilon

Komment

Megyek felsavazom az akksit, és rádobom töltőre

Feltöltöm olajokkal, vissza a karbi, hozok benzint, és remélem utána már pöfög
                    soveny, wsievers és norinco kedvelte ezt.

Komment

én is pöfögnék, de csak puffogok, mert mennem kell, vár a bazilika... majd talán estefelé

korompaiistvan, ez micsoda? hátsó lámpa?
                      Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 máj. 12, 08:18.
                      soveny kedvelte ezt.

Komment

Az bizony...ára mint az arany.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

1:25-ös keverékhez 10 liter benzinhez 2,5 dl. olaj IGAZ?

Komment

Nem, ha így kevered, akkor az 1:40-es keverék lesz. Ha 1:25-öst szeretnél, akkor 4dl olajat kell tenned 10 liter benzinhez.

Komment

Köszönöm, már kezdek kiesni a gyakorlatból

BEINDULT!!!!!
                              Kis járatás után az udvarban volt az elő kör!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X