Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok! - petiv

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! - petiv

Pár éve kapott el a motorbütykölős őrület. Még igazán kezdő vagyok, de azért is vagyunk itt hogy tanuljunk...
    Jelenleg egy 1984-es évjáratú Romet Kadet-et szerelgetek. Sokaknak nem igazi motor, de nekem örömet okoz. Benne van a szívem és számomra felbecsülhetetlen érték.
    A terveim közt szerepel egy Csepel 125T beszerzése és felújítása. A tökéletes felújítások érdekében rengeteget olvasok fórumokon és kérdezősködök ismerőseimtől. Próbálom a legjobbat kihozni a dolgokból igaz tudom még sokat kell fejlődnöm...

Üdv errefelé!

Sokak szerint 1000 ccm alatt nem motor a motor, de ahogy elnézem a fórum tagjait nem sokan vannak akiknek ennél nagyobb motorja lenne, de sokuknak még az autója is ezalatt a határ alatt van Ráadásul (bár én sem vagyok régi tag) még én sem találkoztam eddig itt fórumon olyan emberrel aki azt mondta volna egy Rometre, vagy Bebettára, vagy akár egy dongóra, hogy az nem motor. Ha neked örömet okoz akkor ne foglalkozz a negatív véleményekkel, itt pedig mindenki a legjobb tudása szerint próbál segíteni.

Közben találtam egy érdekességet
    petiv és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X