Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok! - simi33

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! - simi33

Sziasztok !

Andris vagyok, tervbe van véve nekem egy Pannónia p20-as összerakása, még nem volt dolgom motorokkal, most gyűjtöm be a szükséges információkat, aztán a keresetemből megveszem majd részenként, amúgy Esztergomi vagyok.

Szia Andris!

Üdv itt!
    Szerintem ne részenként próbálj összerakni egyet, hanem spórolj inkább többet, és keress egy olyat, ami papír ügyileg rendben van, hogy ne legyen gondod se az átiratással, se a forgalomba helyezéssel!
    Bárhogy is döntesz, sok kitartást hozzá!
    sepy, Che és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én is ezt javaslom!
      Sikerült bevásárolnom egy p20-ast "occsón" kosárban, majd az eladó a bepakolásnál egypár alkatrészt elsíbolt, ezek az aranyárú alkatrészek: kipufogókönyök, kilométeróra, stb.
      Mikor otthon felhordtam a padlásra és összevetettem az itt letöltött alkatrészjegyzékkel rá kellett jönnöm hogy a vételárat még egyszer rákölthetem, akkor viszont annyiba lesz amennyiért akko komplett műszakis rendszámos működő motort is vehettem volna.
      No ezt hívják tanulópénznek.
      Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 máj. 21, 08:31. Oka: duplikált rész törlés
      sepy, Intrepid és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A kéthengeres egy egy igazi magyar fejtörő
        Én nem egyben vagy kosárba vettem meg. De ha kettőből kell választani talán a kosaras verzió a jobb, ha nem ismerjük életét vagy nem hitelesen mesélik.
        Komplett motor is lehet kakukk tojás. Ki tudja milyen a belseje. De az se mindegy mire is szeretné használni az új tulaj.

Én személyem úgy döntött tiszta lap. Üres karter üres vázban sok hiba nem lehet ára úgy 50e lehet. Ezekhez szokott lenni papír általában. Gondolom a nepperek az alkatrészként széthordták az ilyet.
        össze gyűjteni örökké valóság lesz, de nem is mérgelődök pl egy összevert főtengely és csapágyfedél miatt vagy sokat fúrt henger miatt. Lehet nyitok is egy galériát milyen lassan haladok
        sepy, Intrepid és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X