Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Új belépő vagyok! :) - hajni0912

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Új belépő vagyok! :) - hajni0912

Sziasztok! Hajni vagyok, 34 éves, és új belépő vagyok ide hozzátok Van egy 1971-es 1300-as bogaram, akit imádok! Szóval biztosan sokat fogom böngészni az oldalt, mivel még nem sokat tudok a Bogarakról, és majd még sok-sok alkatrészre is szükségem lesz.
    Szép napot nektek!Hajni

Üdv errefelé!

Ritkán lehet itt nőkkel találkozni, de mindig örülünk ha találkozunk eggyel Letöltések menüpontban találhatsz hasznos dokumentumokat, az autódhoz, de a megfelelő fórumokban is szívesen segít bárki aki ért hozzá.
    hajni0912 és Che kedvelte ezt.

Komment

Hihi Na majd ha megismertek, nem biztos, h örülni fogtok, tudok kiborító is lenni, meg nyilván lesznek nagyon hülye kérdéseim) Hiszen mégiscsak nő vagyok))) Szép napot
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Csak nyugodtan! Nekem is tudnak sokszor nagyon hülye kérdéseim lenni de eddig még nem kergettek el innen
        hajni0912 kedvelte ezt.

Komment

hajni0912 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          nyilván lesznek nagyon hülye kérdéseim Hiszen mégiscsak nő vagyok
          Ó, a mondat két fele között nincs összefüggés: van olyan férfi ismerősöm, aki mérnöki diplomával nem tudja hol kezdje a hibakeresést a kedvtelésből tartott 1 hengeres segédmotorkerékpárján (Babetta). Jó, nem ezt tanulta, de legalább a szemlélet ráragadhatott volna...

Szóval kérdezz bátran ha arra kerül a sor.
          hajni0912 kedvelte ezt.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Szia Hajni!
            Nő vagy, és ez így természetes. mindenki, valóban még mérnöki diplomával is tud olyat kérdezni, ami egy laikusnak természetes.
            Nekem sem kötődik a szakmámhoz ez az életmód, de érdekel, ezért önképző vagyok. Bár a motor kicsit más, de egy Bogár nekem is nagy vágyam, de nem tudom hol tárolni
            hajni0912 és Che kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan,
              Szia!
              Hát építs egy garázst, én is így kezdtem)) Mármint a férjem, meg apukám hihihi Én csak diktáltam nekik, hogy ne legyen túl kicsi, hogy be is férjek fele, meg szerelni is lehessen ott Egy-két dolgot már megtanultam, de alig várom, hogy apukám megtanítson rá, hogy mit hogy kell rajta megszerelni Már többet tudok, mint a férjem Úgyhogy nyáron lehet garázst építeni, utána jöhet a Bogi
              Szép napot!
              soveny kedvelte ezt.

Komment

hajni0912 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ne legyen túl kicsi, hogy be is férjek, meg szerelni is lehessen ott
                Kicsivel több mint 3 éve kezdtem aktívan foglalkozni veterán motorokkal, ahogy látom előbb-utóbb elkezdenek ragadni az alkatrészek az emberre: nálunk van dupla garázs, pince (pontosabban szuterén) és egy kis melléképület, de a kocsik már alig férnek be a helyükre, mert mindenhol blokkok, kerekek, vázak...

Szombaton történt egy kis baleset az autómmal, utána kiderült hogy annyi hely sem maradt a garázsban, hogy kényelmesen le tudjam venni a lökhárítót. Félig ki kellett tolni, hogy egyáltalán legyen helyem aláfeküdni és megnézni hol is kellene elkezdeni leszedegetni a műanyagokat. Amikor mozdultam így is bele-bele rúgtam a kocsi előtti motorblokk-piramisba.
                Úgyhogy régi falusi házat kellene venni, akkora melléképülettel ami végigéri a telket..
                Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 jún. 15, 08:43.
                hajni0912 és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  akkora melléképülettel ami végigéri a telket..
                  nálam a garázs majdnem végig éri a telket (amúgy nem olyan hosszú, pesti kertes ház), de az előnytelen helykihasználás miatt nem nagyon férek el benne, pedig nincs is sokminden, amit elkellene nyelnie, ráadásul mostanában venni szeretnék egy veterán korú robogót, de nem merek, mert nem tudom hova eldugni, hogy a főnökasszony meg ne lássa!
                  hajni0912, kollarg és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Amikor mozdultam így is bele-bele rúgtam a kocsi előtti motorblokk-piramisba.
                    Talán, ha "rendet" csinálnál, lenne helyed!
                    Úgyhogy régi falusi házat kellene venni, akkora melléképülettel ami végigéri a telket..
                    Nincs akkora melléképület, ami idővel meg ne telne!
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Nem régi, de falusi ház ahol élek. Most pontosan nem tudom hogy mennyi de kb 7 tároló egység van körülötte és nem is kicsik, de már ígyis a padlásra kényszerültem egy-két holmimmal... Sajnos a megoldás az önmértékletességben rejlik bármennyire is keserű szájízzel írom is ezt le

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Talán, ha „rendet” csinálnál, lenne helyed!
                        Ó kérem, ez már a rendrakás utáni állapot. A kapott és vásárolt blokkok meg különálló öntvények 2x1,5 méterterületen vannak kupacba rendezve, szigorúan a feng-shui alapelvei szerint, de így is térdmagasságig áll a "lom"...

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        a megoldás az önmértékletességben rejlik
                        Könnyű azt mondani...

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Az igazán jó műhely/tárolóhely az, amelyik 10 m2-rel nagyobb !
                            Kár hogy a méh pont olyan ....

Komment

nálunk is tele van már minden De Bogárnak mindig van hely Apámat is megfertőztem Mondta vegyünk egy másikat is) Lenne egy hétvégi és egy hétközi Bogaram Állat lenne, de mondtam, előbb ez legyen tuti kis verda, utána jöhet a következő))

feng shui... gondolom)))))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X