Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Új belépő vagyok! :) - hajni0912

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szia Hajni!
    hogy áll a kis bogár?
    hajni0912 kedvelte ezt.

Komment

Én a kertben felújítottam a bogarat, és utána építettem műhelyt. Lehet fordítva szokták csinálni, de az túl egyszerű.
      hajni0912, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia hajni!
        Látom másik topikban, hogy bevásároltál?!
        Hogy áll a bogárka?

Komment

Hello!
          Régen jártam erre, bocsi...
          Szóval négy sárvédő megvéve, nincs még felszerelve. Négy lengéscsillapító csere, teljes fékfelújítás megvolt. Van friss műszakim))) Vettem üléseket, ajtókárpitot is. Hátsó ülés, oldalkárpit kész, az első üléssel van kis gondom.
          Nem olyan sín kell alá, ami nekem van, így most épp olyan középső sínt keresek))))))Úgy gondolom, hogy a karosszériázás és fényezés csak tavasszal fog már sikerülni, addig a sok kis apróság van hátra. Jaaa, és vannak már új hangszóróim is)))) Még első ablakemelő szerkezetet cserélek hétvégén (én egyedül!!!!), majd első ajtókárpitot. Ha sikerül sínt szereznem, első ülés csere lesz, majd kipufogó dobot kell cserélnem, mert kilyukadt((
          Szóval van még ))) És erre mi újság? Veletek történt valami? Üdv, szép napot nektek.
          kollarg, korompaiistvan és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Jó újra itt látni!
            Látom azért nem telt tétlenül a nem itt töltött idő, de bevallom hiányzott a női jelenlét!
            hajni0912 és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Köszi-köszi))) itt vagyok ám hétvégén szerelni fogok alig várom, majd elmesélem, mit alkottam

Komment

Esetleg képekkel is illusztrálhatod..szívesen nézné szerintem mindenki!
                hajni0912 kedvelte ezt.

Komment

Ígérem lesz fotó is Szóval, ablakemelő szerkezet csere megvolt, első ajtókárpitokat, és ablakemelőket kicseréltem Kipufogódobom kilyukadt, újat kell vennem. Mint egy traktor, olyan hangja van a kis bogaramnak Amikor szerelek, nem érek rá fotózni, de majd próbálkozom Üdv.

Komment

Lassan egy hónap eltelt, és semmi hír! Hahóóó

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X