Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hello!
Régen jártam erre, bocsi...
Szóval négy sárvédő megvéve, nincs még felszerelve. Négy lengéscsillapító csere, teljes fékfelújítás megvolt. Van friss műszakim))) Vettem üléseket, ajtókárpitot is. Hátsó ülés, oldalkárpit kész, az első üléssel van kis gondom.
Nem olyan sín kell alá, ami nekem van, így most épp olyan középső sínt keresek))))))Úgy gondolom, hogy a karosszériázás és fényezés csak tavasszal fog már sikerülni, addig a sok kis apróság van hátra. Jaaa, és vannak már új hangszóróim is)))) Még első ablakemelő szerkezetet cserélek hétvégén (én egyedül!!!!), majd első ajtókárpitot. Ha sikerül sínt szereznem, első ülés csere lesz, majd kipufogó dobot kell cserélnem, mert kilyukadt((
Szóval van még ))) És erre mi újság? Veletek történt valami? Üdv, szép napot nektek.
Ígérem lesz fotó is Szóval, ablakemelő szerkezet csere megvolt, első ajtókárpitokat, és ablakemelőket kicseréltem Kipufogódobom kilyukadt, újat kell vennem. Mint egy traktor, olyan hangja van a kis bogaramnak Amikor szerelek, nem érek rá fotózni, de majd próbálkozom Üdv.
Komment