Közlemény

Collapse
No announcement yet.

manutd1985‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

manutd1985‎

Jó napot kívánok! Még fiatal vagyok, a RAL színskálát kerestem és így találtam rá erre az oldalra. Még csak most kezdem feltérképezni a Forumot de már nagyon hasznosnak találom.
    Magamról annyit, hogy fogorvos vagyok, még a pályakezdés elején, de ha valakinek tudok szakmai kérdésben segíteni állok a rendelkezésére.
    Van egy Peugeot 107 autónk a feleségemmel, megvagyunk elégedve vele, de hamarosan lefogjuk majd cserélni, kb.1-2 éven belül.
    Üdvözlök mindenkit!
    Tisztelettel, manutd1985

manutd1985 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ó napot kívánok! Még fiatal vagyok, a RAL színskálát kerestem ....fogorvos vagyok,
    Jó napot Doki!
    Szerintem nem "sértődünk" meg, ha tegez bennünket! Engedd meg, hogy mi is tegezzünk Téged!
    Köszi! Egészségedre!-ez nem "pertu"volt, hanem Balatoni olaszrizling és 2 deci-
    Remélem nem a több színből választható műfogsoron dolgozol és ehhez kellett a RAL skála!
    Isten hozott a Fórumon!
    manutd1985 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Magamról annyit, hogy fogorvos vagyok, még a pályakezdés elején, de ha valakinek tudok szakmai kérdésben segíteni állok a rendelkezésére.
    Lehet, hogy sok kérdéssel nem fogunk bombázni, ha az én fogamat nem is, de a szomszédomét szívesen betömném!
    Üdv:-t5-
    OdinHEM, és Che kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Csináld a fogakat tűgörgőkből

Komment

Szépen csillog és szabványméret *.*
          soveny kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X