Közlemény

Collapse
No announcement yet.

tomcat0813 bemutatkozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

tomcat0813 bemutatkozása

Sziasztok,
    Tamás vagyok Pilisről,most csatlakoztam a csoporthoz. Vettem egy 1965-ös gyártmányú Pannónia T5 motort. Elhatároztam hogy kell egy magyar típusú motor. Megnéztem a szóba jövő típusokat és ez mellett döntöttem. Nagyon tetszik a felépítése a formája. Sajnos nincs túl jó állapotban ezért teljesen szeretném felújítani. Festés,szükséges alkatrészek cseréje,stb. Azelőtt volt ETZ és Jawa 350 motorjaim,de azokat nem újítottam fel. Gondoltam most valami különlegesre adom a fejem. Ha tudtok bármi segítséget nyújtani ebben nagyon megköszönném.
    Click image for larger version

Name:	Fénykép502.jpg
Views:	1
Size:	202.7 KB
ID:	154529

Szia tomcat0813!
    "Hírhedt" neved ellenére szívesen látunk itt a Fórumon! Isten hozott Téged és a T5-ösödet, jó választás volt.
    tomcat0813 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon tetszik a felépítése a formája.
    Tényleg szép darab!
    Sok sikert! (+pénzt)
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Üdv a szomszédból!
      Látom sokminden nem hiányzik, de ha tudok bármiben, szívesen segítek.
      -t5- kedvelte ezt.

Komment

Írtam választ!
        ApaE, és T5 segítő hozzászólásait olvasd legfőképp, sok érdekes dologról írtak már

Kovacsk84 -től is kérdezhetsz szerintem, mert az alapján, amit írt, már látott pannoniát

Komment

Szia és üdv a fórumon! Ezt a T5-öt ha csak felpolirozgatod meg kivikszolod a festést akkor egy szép eredeti Pannóniád lesz. Ettől eddig szinte csak rosszabb állapotúakat láttam.
          Gratulálok hozzá!

Komment

Azt nem is kérdeztem, hogy papírjai is vannak? Ha lesz egyszer időm átmegyek Hozzád megnézni, addig ne szedd szét, hátha nem is kell

Komment

Nagyon szépen köszönöm. Minden segítség hasznos

Komment

Üdv, szerintem is elgondolkodtató hogy fel legyem-e újítva, élég jó állapotban van így messzíről nézve. Természetessen a te dolgod, de egy kopottas gyári is tud szép lenni.
                OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  egy kopottas gyári is tud szép lenni.
                  Csatlakozom az idézethez, ez a motor ilyen állapotában is gyönyörű, én csak letisztogatnám.

Komment

Hmmmm!!!!!! Szia korompariistvan!!!! Itt vagyok én is a közelben.:-) Dabas. Nem mondhatom , hogy értek a Pannóniákhoz, bár szerintem az én gépem sem csúnya.:-))) Bevallom nekem is azt tanácsolták ne fessem le.:-) De én egy tipp-topp gépet akartam. Mai ésszel már lehet , hogy nem festeném.:-))) Bocsánat festetném!!!
                    A lényeg szívesen felvenném a személyes kontaktot veled (természetesen Pancsival megyek:-)))), de most inkább azért írtam, hogy én is motoroznék egyet Pilisre , ketten mégis csak érdekesebb mint egyedül. A probléma ott kezdődik, hogy qrvára elvagyok havazva időben.:-((( Az idén alig ültem a mocin.:-((( Augusztus , hétvégék már végig betáblázva, esetleg egy hétköznap este????
                    A buli az lenne a Barna Bácsit is bevonnánk (Újlengyel) gondolom Őt ismered, nem bánom jöhet a rizsrakétával is.:-))))
                    Tehát hogyan is legyen??? Ha adsz egy telszámot felhívlak, vagy E-mail címet. Persze megadhatom én is.:-)))

TUZI

Komment

Üdv!
                      Na, csak sikerül összeszedni az egyre közelebb lakó motorosokat. Még a végén lesz egy kis csapat, akik tudnak a másik baján segíteni, meg eszmecsere, elmélkedések

Komment

Áá a gépem gyújtórészét szétszedtem. Kicserélem a megszakítót,a gyertyapipát és gyújtáskábelt is. Most nem jár a gép
                        Nem találok sehol lendkerék lehúzót. Van esetleg ötletetek hol lehetne?
                        köszi
                        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Fiókba nézted
                          Kakas kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Fiókba nézted
                            Vagy az "L" betűnél...

Szerintem a legegyszerűbb legyártatni helyi esztergályossal. Mintának ott a lendkerék menete, azon kívül nem bonyolult. Lehet (sőt gyárilag is volt) kiképezve hely a lánckerék lehúzásához, az tulajdonképpen csak két adott távolságú furat.
                            Az én lehúzómat egy barátomtól kaptam: ő csináltatott magának egyet CNC-ssel, onnantól nem tartott semeddig lefuttatni még egyszer a programot.

(Sőt, sikerült kiképezni rajta felül hatszögletű részt is, pont akkora laptávolsággal mint a teleszkóp dugója, így azt is ezzel a célszerszámmal sikerült rögzíteni fixen.)
                            Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 08, 18:02.
                            Kakas és kedvelte ezt.
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ha nincs szerszámod, vagy nem értesz hozzá, inkább ne kezdj bele! Csak nagyobb bajt lehet elérni így!
                              De néma embernek.....

Ja, elvileg ma beszélünk Tuzi kollégával, és valamelyik nap átruccanunk hozzád, ha otthon leszel..

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X