Közlemény

Collapse
No announcement yet.

feri40

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

feri40

Üdv. Veteránok!
    Pest megyében, Monoron lakom. Imádom a motorokat és a benzin szagot. 1986-ban vettünk a bátyámmal egy új csodálatos 250-es ETZ-t, 21.500 FT- ért , ez volt akkor maga a megtestesült álom. Sokat motoroztunk vele, bejártuk az egész országot. Rendszeresen jártunk motoros találkozókra. 2001-ben vettem egy Kawasaki ZZR 400- as turasport motort, mellyel 2003 május 10.-éig szintén élmény volt a motorozás, de ekkor egy " állat autós suttyó " elfelejtett elsőbbséget adni, ahol kellett volna , így darabokra törte a teljesült álmaimat. Én szerencsére sikeresen újjá születtem, a motorom sajnos nem. Ez idáig nem motoroztam, mert nem volt mivel.
    Most szeretném jóvá tenni bűneimet , melyet a hűséges ETZ mellőzésével követtem el. Tegnap délután elővettem a sufni mélyéről a jó öreg MZ-t. Letakarítottam, megtörölgettem, meggyóntam neki bűneimet , s ígéretet tettem neki, hogy újra kerékre állítom, s felidézzük a régi szép időket.

hajrá, ne tartsd vissza magad
    üdv a fórumon

Komment

jó napot!! én miskolci vagyok. és van egy pannonia t1 em és egy jawa cz 175 ösöm. és most szeretnék venni egy 3 kerekű tl pannoni át.

köszönöm a bíztatást. a pannonia amit fogok venni az egy 1955 ös tl pannonia. egyező blokk és váz szám. képeket majd valamikor teszek fel ha a motor majd nálam lessz.
      movisz kedvelte ezt.

Komment

találdki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        én miskolci vagyok
        Szia ! Én is. Csak nem azt a Pancsit veszed meg ami a Praktikernél van kitéve a másik oldalon.

Komment

nem én egy 3 kerekű kis traktor ként szolgált pannoni át veszek meg. és azt állítom vissza gyári állapotába!! a váz el van vágva sajna. de nam baj mert veszek egy üres vázat és azt ott elvágom ahol a tl pannonia váza is van és hozzá heggesztem.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            a Praktikernél van kitéve a másik oldalon.
            Nálatok a Praktikerben lehet kapni Pannóniát?!
            soveny kedvelte ezt.

Komment

jó napot!! nem a prak tikerben hanem vele szemben árulnak egy oldalkocsis pannonia t5 öt. ha jól emlékszem az árra 500 e ft. full gyári!!

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nálatok a Praktikerben lehet kapni Pannóniát?!
                Psssszt ! Pult alatt

találdki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                full gyári!!
                De legalábbis, messziről jól néz ki.
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X