Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa Mustang

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa Mustang

Sziasztok egy Jawa Mustang boldog gazdája vagyok.
    Egy fél éve újítottam fel egy nagyon keserves állapotú jawat de most akár 80km/h-t is megy.
    Várok minden Jawas sztorit és kérdést!

Szervusz Szergely!

Azért csak óvatosan,azzal a nyolcvannal,mert meg is kell állni,nehogy azután megsérüljön a króm,a lámpakereten és a kipufogón.Felénk az a mondás járja,"lassan járj,-tovább élsz",a humortól eltekintve,elég jó kis motort raktak a Mustangba,de a futómű és a fékek,-hát nem a nyolcvanhoz vannak méretezve.A kinézete,meg olyan,-amilyen,-szerintem a legendás elődhöz,a Pinyrhoz,de még a 05 Ideálhoz is visszalépés,valahogy motornak nagyon is motor formájú,de az égadta világon semmi nem harmonikus rajta összképileg.

Ne neheztelj rám,a fentiekért,de így gondolom,természetesen ízlések és pofonok között,különbségek vannak.Az is meglehet,hogy az akkoriban hasonló funkcióval működő gazdasági "egybesülés",-a KGST,mint napjainkban az EU,kiadta a gyártónak,a parancsot,hogy rontsák le az esztétikát,nehogy a nyugati polgárok felvásárolják,melynek következtében ,óriási probléma adódhatott volna,-talán még győzhetett volna a szocializmus.

Szeretettel üdvözöllek a fórumon,és kérlek légy annak,aktív tagja!

Üdvözlettel:Che
    CZsolti és kvaga kedvelte ezt.

Komment

Szergely eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      de most akár 80km/h-t is megy.
      Várok minden Jawas sztorit és kérdést!
      Biztos hogy Jáwa mustáng De ha mégis, akkor melyik hegyen laksz
      kvaga, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üveghanggal, csak üveghegyen lakhat!
        CZsolti és Kakas kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Biztos hogy Jáwa mustáng De ha mégis, akkor melyik hegyen laksz
          Valamikor a prehistorikus időkben nekem is volt egy Mustangom (Jawa nem Ford) szinte újonnan vettük, az simán ment 70-nel mertmivel a rafinált magyarok egy Qrvanagy lánckerékkel szabályozták le segédmotoros kerékpárrá, aztán Csehszlovákiában, akkor röviden a "cseheknél" vettünk egy lánckereket, amivel ment mint a rakéta, tényleg félelmetes volt.
          Kakas kedvelte ezt.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            „cseheknél” vettünk egy lánckereket, amivel ment mint a rakéta, tényleg félelmetes volt
            Úgy már elképzelhető a hetven, mint ahogy az is, hogy félelmetes volt.
            CZsolti, korompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Gratulálok a motorodhoz!Kicsit sok az a 80-nem? GPS-el mérted?Az enyém még az eredeti cseh 4Le még 13 lánckerékkel rövid kipufog-könyökkel,kocka-szívótorokkal így 70 a vége(hason fekve) ha jól mér a kilométer óra. Persze meg lehet tuningolni. A Jawa 90 tudót ennyit végsebességre. Ez egy érdekes videó Jawa segédmotorokról

JAWA 50 fichtling czech hayabusa old veteran part 2/2004 Horní Libchava - YouTube
              movisz kedvelte ezt.

Komment

Szia Szergely
                Nekem is volt szep citromsarga mustangom az emlekezetes hogy ezzel kovettem el az elso kozlekedesi kihagasomat jogsi nelkuli motorozasert A legjobb az volt hogy ha jott a rendor csak neki iranyitottam a mocit a hegynek es tuz (falun laktunk).Egyszer alt le varatlanul pont amikor a zsernyak kirakta a palacsintasutojet, es szegyenemre vegig kellettkullogni a falun a zsigaval a nyomomba (miverl meg kicsi vpltam es amotort nembirtom tolni) De anyam olyan hepajt csapott hogy szerintem a rendor megsajnalt es inkabb nem birsagolt meg.Ettol eltekintve nagyon jol swazorakoztam azzal a motorral.
                csak erdekesseg kepen keressra az indian1969italjet 50cc-re ,vagy az italjet mustangra biztos fogsz latni rajtuk hasonlosagokat
                Che kedvelte ezt.

Komment

A hétvégén " átszerveztem " néhány motort, és rádöbbentem milyen zsenialitás rejtőzik a Jawa Mustáng extrém alakja mögött. A tárolás !!! A Simsonoknak ( Stár-S51 ) Legalább 50 cm helyre van szüksége. A Musztángnak ?? 28 cm ! Na, itt lakozik az élőre látás.

Click image for larger version

Name:	20120923749.jpg
Views:	1
Size:	195.4 KB
ID:	132816Click image for larger version

Name:	20120923750.jpg
Size:	200.7 KB
ID:	132817Click image for larger version

Name:	20120923751.jpg
Size:	199.2 KB
ID:	132818Click image for larger version

Name:	20120923752.jpg
Size:	201.8 KB
ID:	132819

Komment

Üdv!Arra lennél kíváncsi hogy ,hogyan lehet a mustang gyújtását tirisztorosra átalakítani? Babetta gyújtást bele lehet rakni?

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      a KGST,mint napjainkban az EU,kiadta a gyártónak,a parancsot,hogy rontsák le az esztétikát,nehogy a nyugati polgárok felvásárolják
                      A nyugati polgárok ettől alultápláltabbak szellemileg. "Ronda és finom" "Mer megérdemled" Hát ebben sajnos utolértük őket. A Mustang tehát megelőzte a korát.

Szia Mir-Mur!

Eza Mustang balra nem alulkormányozott kissé? Persze a 28 cm az 28 cm.

Komment

Nekem is már jöhetne egy Mustang, tavaly letettem nov.28 án a segédmotort azóta van már Jawa 210-esem(kereklámpás babettám) Romet-M780(Kadet) egy Honda Lead AF-01esem,de már rám férne egy mostáng, mert mindig is vagy Mustángot vagy Simsont akartam, igen, és elvileg át lehet tilisztorosra alakítani

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X