Sziasztok! Zsilák Pál-nak hivnak Békés megyében Tótkomlóson lakom. 52 éves vagyok autószerelő mester a szakmám. Nagyon sok rossz autót és egyéb járművet babráltam életem során,sajnos mára kicsit megromlott az egészségem,már nem úgy megy a munka mint régen. Kedvenc hobbim az elektronika ,gyűjtök régi rádiót,tv-t, műszereket,például a rádiótechnikai műszerekből kb.100 darabos gyűjteményem van. De vannak javitási és egyéb műszaki könyvek,autóhoz,motorhoz,traktorhoz,stb. Üdv mindenkinek Pali
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hobbista bemutatkozása
Collapse
X
-
Szia Tamás! Hát van kb 50 darab 50-60-as évekbeli rádió és három lemezjátszó,Orion,Terta,Videoton,Telefunken,Philips. Van három csöves Terta szalagos magnó az ötvenes évek végéről.Egy csöves Moszkvics autórádió 1957-es.Csöves tv úgy tiz darab:Orion AT501,Munkácsi,Bencúr,Alba regia,Duna orion,Tisza,stb. És még a kb 100 darabos régi műszer gyűjtemény. Az autók közül gyakorlatilag a keleti ipar összes csodáját javitottam,akkoriban még ritka volt a nyugati autó most pont forditva van ,elvétve látni keletit. Azért a fő profilom a Lada volt ,talán errefelé ebből volt a legtöbb. Üdv Pali
- 2 likes
Komment
-
Köszönöm a válaszod !
Ha nem haragudnál meg ,privátba küldenék (vagy ide is ,de nem sok mindenkit érdekel (szerintem )) egy pár rádióról fényképet azonosítás címszó alatt ,mert fogalmam sincs hogy milyen márkájú és mikori lehet .Olyan szalagos magnóhoz van szalagom , csak nem tudom meghallgatni ,mi is lehet rajta .(magnó hiányában )
Üdv TamásUtoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 aug. 14, 20:03.
Komment
-
Üdvözletem Uraim!
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefórumon belül küldöm privát üzenetbenKakas kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
hobbista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa a moderátorok nem szólnak érte
+1: a "Bemutatkozás" részt ApaE nevű fórumtársunk moderálja, neki is van villamossági kötődése - így már biztosan nem gond.tomcat0813 és Kakas kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
Nos tehát: az első kép ez egy B 545 VT 1956-57 (a VT vadásztölténygyár-at takar ez a későbbi Videoton elődje.) A második kép felső egy Orion 239 A 1953-ból.Az alsó egy R946 F (Szimfónia) VT 1958. A harmadik egy Orion 228 U tipusú rádió 1953-ból. A negyedik egy jó masina Standart Extra vagy Extra U 1938-ból való! Az ötödik egy szintén VT Tavasz tv 1962 körül gyártották.
- 3 likes
Komment
Komment