Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hobbista bemutatkozása
Collapse
X
-
hobbista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom szabad e ide feltenni de ezek az én veteránjaim.
Komment
-
Szervusz Kedves Pali!
Szeretettel üdvözöllek,a fórum tagjai között,úgy is mint régi rádiók gyűjtőjét és mint veteránost.Amennyiben elfogadod,szívesen megajándékozlak,egy Videoton gyártmányú,rádióval kombinált lemezjátszóval.Az életkora,már biztos meghaladta ,a harmincat,azt nem tudom,hogy működik e,vagy sem,hozzám is,valahogy "ide csapódott",de ha elfogadod,-a tiéd.Amennyiben érdekel, jelezd és megküldöm,az elérhetőségem.
Üdvözlettel:Che (Orosháza)
- 2 likes
Komment
-
hobbista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom szabad e ide feltenni de ezek az én veteránjaim.
Komment
-
-
-
[ATTACH=CONFIG]9601[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9602[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9603[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9604[/ATTACH]
Komment
-
Szia Anangyalka! Tehát balról a felső Orion 228 U vagy 239 A (van belőle több verzió) 1953-ból. Az alatta lévő Orion AR 520 A talán Balaton fantázia nevű 1953-55. A középső egy Osztrák Phono-Eumigette 384 W nagyon szép lemezjátszós rádió 1957?-ből talán. A jobb oldali is szép darab, Orion AR 612 Pacsirta, legendák keringenek a szép hangjáról 1959-61 között készült. Üdv pali
- 5 likes
Komment
-
-
Nagyon köszönöm az azonosításokat. Van még kettő,de azokat még le kell takarítani,elég piszkosak, nemrég vettem egy piacon őket.
Komment
-
Az nem tudom hogy szép-e a hangja,de én abba a filigrán méretébe szerettem bele.
Persze gyönyörü is.
Ha jól csalodóm két fajta is van,: van egy kicsit ivesebb és egy picit szögletesebb tetejü.
-javitson ki kérem, ha tévedek.Utoljára szerkesztve a következő által: barna; 2012 aug. 29, 04:23.
Komment
Komment