Közlemény

Collapse
No announcement yet.

egy élet=egy jármű

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    egy élet=egy jármű

    Olyan járművet szeretnék, ami társam lesz egy egész életen át, jóban, rosszban, egészségben, betegségben, amíg a halál el nem választ. Az igazit keresem
    soveny kedvelte ezt.

    #2
    Szia!

    Üdvözöllek itt a fórumon! Ezek szerint még keresgélsz? Milyen járművet szeretnél?
    Én már megtaláltam az igazit, biztos vagyok benne, hogy társam egy életre, biztosan nem válok meg tőle semmilyen körülmények között. Persze, ha pikírt akarok lenni, akkor úgy is fogalmazhatok, hogy egymás keresztjei vagyunk.
    kvaga kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

    Komment


      #3
      Kedves Bezintyúk!

      A beceneved olvastán a női nemhez tartozónak véllek/ha tévedek kérlek reagálj!/.Elképzelésed és vágyad egyezik az én nézeteimmel,de úgy vélem utópisztikus.A mai világ technikai szintje és fejlődése sajnos túlhaladta a régebbi produktumok által biztosított és elérhető maximumot.A mindennapi rendszeres közlekedésben támasztott követelményeknek a régebbi technikák,sajnos már nem felelnek meg.El kell gondolkozni azon.hogy rendszeresen akarsz közlekedni a járműveddel,vagy esetenként,-motorkerékpárról.-autóról,vagy egyéb járműről van szó?Amennyiben motorozol választhatod a Pannoniát az Izs-t,MZ-t.vagy a Jawa-Cz valamely tipusát,-esetleg ha négy üteműt szeretnél pl. a Yamaha Sr 250-et,de még sok egyéb lehetőség is van,-BMW R.sorozat.
      Amennyiben az autózás az irányultságod ott van a Lada.a kis Polski,Trabi,-ha szépet akarsz a Fiat 850 Sport coupe és egyebek a Golf I cabrióig és még sok egyéb tipus.Amennyiben autóban gondolkodsz,-vigyázz mert midig a karosszéria a leggyengébb láncszem!Javítása igen költséges és lelkiismeretes szakember nagyon kevés van,ami érthető mert egy minőségi karosszéria munka,-szerintem egy ház teljes felépítésével ér fel.
      Bármely alternatívát választod is,ha egy életen át akarsz egy járművet használni készülj fel a "kopó" alkatrészek bespájzolására és lehetőleg képezd magad,hogy hozzáértésben is profivá válj!
      Az elképzelésed számomra rendkívül szimpatikus,kár hogy a világ nem erre halad.Levelem nem okoskodásnak,-inkább együttgondolkodásnak szánom.
      Üdvözlettel:Che
      Titus, sepy és kvaga kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X