Közlemény

Collapse
No announcement yet.

jampi bemutatkozik

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jampi bemutatkozik

Üdv mindenkinek!
    Csaknem egy éve érdekelnek a veterán motorok, leginkább azért mert hozzájutottam egy Jawa-hoz, amit felújítottunk a tél folyamán. Rendszám már van rajta, de még koránt sem kész.Click image for larger version

Name:	2012-06-14 12.39.48-1.jpg
Views:	2
Size:	109.3 KB
ID:	154635

Üdv közöttünk!
    Szép motor, és gondolom sosem lesz vége, mint nálunk

Komment

Üdv.

Egyszer egy ilyet szeretnék az asszonynak.:-))) Már kipróbálta, erről le ér a lába (mini moris:-))) és tetszik is neki.:-))) Majd egyszer ha a gazdasági helyzet (em) fel lendül.:-))))
      Bár lehet hogy maradok a MAGYAR motoroknál. Még nem mutattam neki, ki sem tudta próbálni, de szerintem elég lenne neki egy kis Csepel is.:-))))

Komment

Üdv a fórumon!
        Nagyon jól néz ki ezzel a színnel a moci!
        A további munkálatokhoz kívánok neked kitartást!
        movisz kedvelte ezt.

Komment

Udv koztunk!
          Nem lattam meg Jawa-t ilyen szinben de jol all neki! Nekem tetszik! Grat!
          movisz kedvelte ezt.

Komment

Eddigi tapasztalataim szerint nem egy női motor a 250es Jawa, a vibráció, a súly és a kezelés sokszor nem kifinomult módja, viszont mindent meg lehet szokni, sőt meg lehet tanulni. Mindenesetre a kis Csepel barátságosabb választásnak tűnik.

Köszi. Néha elbizonytalanodtam, a felmerülő nehézségek miatt, de eddig mindig "megtértem".

Komment

jampi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Eddigi tapasztalataim szerint nem egy női motor a 250es Jawa,
              A nőknek Bababetta való ! Azon nem kell sebességet váltani. Az én nejem sem tudta soha ,hogy hanyadik sebességbe van. Mikor megszerezte a motorjogsiját, (1987-ben !) lekoptatott néhány lábtartógumit az ETZ-ről a kanyarokban. Na nem annyira vagányságból hanem inkább muszájból, mert elspekulálta a féktávot, és kénytelen volt dönteni De azért jól motorozta az MZ-t.
              TUZI, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

üdv mese hogy nőknek való a Jawa az még most is vezetgeti pedig még negyven év utan is.

ne beszeld lerola köztünk van a helye

üdv winetu.
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X