Laci vagyok és imádom a gépeket
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
gépek
Collapse
X
-
szkilacika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLaci vagyok és imádom a gépeket
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn meg a fokhagymás pirítóst !Kakas kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég kicsit nehéz ülni
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseja meg egy kis véralvadás gátlót
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése:székletlazítótkorompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
3 db szivkoszoru ér csere ,a 4-dik meg áthidalva vagy mi ?--saját anyagból (bal láb bokától combközépig felvágva -onnan erek kivéve) .Középen meg felvágtak mintegy bontott csirkét .
De a lényeg : nem lesz nálunk " garázs börze " az asszonytól is vissza kértem már - a lezárt borítékot , amiben szépen beáraztam mindent --- biztonsági okokból
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése3 db szivkoszoru ér csere ,a 4-dik meg áthidalva vagy mi ?--saját anyagból (bal láb bokától combközépig felvágva -onnan erek kivéve) .Középen meg felvágtak mintegy bontott csirkét .soveny kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
Komment