Közlemény

Collapse
No announcement yet.

miskinc

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

miskinc

Üdv mindenkinek
    röviden, szerbiában élek asztalos és méhész vagyok

Üdv köztünk! Akkor én is rövid leszek: Magyarországon élek, asztalos és esztergályos vagyok.
    Na de félre a tréfával, ha itt vagy szeretnénk megtudni azért többet is rólad. Mi hozott ide, vagy mi az amit szeretnél megosztani/megtudni?
    Kakas és Che kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Kedves Miskinc!

Kifejeztem tetszésemet,a bemutatkozásod illetően,mert jó,ha gyarapodik a fórum tagsága.Ugyanakkor ,ha lehetne egy "kicsi fekete ponttal" árnyalni a bemutatkozásod,-hát azt is adnék,bár nem vagyok,a "tanár bácsi".

Amennyiben felkeltette,a fórum az érdeklődésed,az-az méltónak találtad arra,hogy regisztrálj,kérlek írj magadról többet!Úgy gondolom,mint minden fórumosnak,vannak élményeid,tapasztalataid esetleg van alattad valamilyen öreg jármű,vagy még csak,a vágyaidban él és szeretnél birtokolni egyet.

Örülök neked,mint minden új belépőnek,de kérlek írj magadról többet,hogy megismerhessünk,ne légy olyan,mint szerencsétlen esetben,egy méhcsaládban,az álanya !

Üdvözlettel:Che
      Kakas kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X