Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Angyalka :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Angyalka :)

Azt hiszem páran már ismertek itt engem,de rend a lelke mindennek, így én is bemutatkozom
    28 éves vagyok, Budapesten élek, motorozom. Egy hónappal ezelőtt, az ég világon semmi közöm sem volt a veterán motorokhoz és autókhoz. Ellenben Édesapám igencsak szereti ezeket a régi járműveket.
    Van neki egy Mercedes Benz V170 1938-as autója, és mint utóbb kiderült egy 100/48-as lemezvillás Csepel motorja. A tervünk az volt, hogy Apukám 60. születésnapjára vagyis október 6-ra rendbe tesszük a lemezvillást. Ezen munkálkodunk, a ti sok sok segítségetekkel. Amit ezúton is köszönök mindenkinek.
    Gyűjtjük még a régi antik tárgyakat, rádiók, lemezjátszók, írógépek, szódásüvegek, mérlegek, Odette kávéfőzők.

Szia Anangyalka! Jó, hogy bemutatkoztál, így legalább én is üdvözölhetlek a fórumon.
    Tudom nem most érkeztél, de hozzászólásod sokaságából látom, hogy jól érzed magad itt.
    Kívánom, hogy még sokáig színesítsd jelenléteddel a Veterán fórum közösségét!

A Csepel felújításához pedig sok sikert kívánok!
    Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 szept. 09, 19:55.
    Kakas és kedvelte ezt.

Komment

Örülök, hogy itt vagy, érezd továbbra is jól magad az oldalon!
      kedvelte ezt.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Szia!

Gratulálok!Hogy mihez?Ahhoz hogy végre egy hölgy is fel meri vállalni saját magát és igen is szereti a régiségeket!
        Nagyon kevés ilyen hölgy van!Sokat olvasgatom ezt a fórumot és szinte nincs olyan hozzá szólás ahol ne bukkannál fel!
        Ez nagyon jó dolognak tartom és remélem minél több hölgy lesz jelen és fel vállalják magukat!
        Gratula még egyszer!
        Utoljára szerkesztve a következő által: Horusz22; 2013 jan. 09, 13:39.
        kedvelte ezt.

Komment

Horusz22 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          búkanál
          - ezzel adagoljuk a búbánatot

Bocs, de ennek a kanalas topicban lenne a helye!
          OdinHEM, Horusz22 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Igen,köszönöm!Elnézést!Már javítottam!

Komment

Kár érte! A fórum alapszabályai között van egy olyan felhívás, hogy nem cikizünk ki senkit a hejesirási híbák miatt.
              Én sem cikizésnek szántam. De egy kis szójáték befér ide szerintem is. Voltak itt már érdekesebb észrevételek is. Pl. ez: http://veteran.forum.hu/bemutatkozas...67/index2.html UK hozzászólása.

Ne fogd vissza magad. Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Igen olvastam!
                Most nézem nem is javítottam ki!
                Nem vettem annak (mármint ha nekem szól),de egy Magyar ember tudjon helyesen írni!Nem igaz!

Komment

Aki jól beszél, jól is ír!

Komment

Horusz22 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    végre egy hölgy is fel meri vállalni saját magát
                    Olyat még nem láttam, hogy nő férfiként regisztrált volna
                    kedvelte ezt.

Komment

Horusz22, köszönöm, nagyon kedves vagy.
                      Igen, én felvállalom magam, és a hozzászólásaimat is ...de időm sajnos lassan lejár itt...
                      Te most jöttél, sok sikert neked is.
                      Én már túl vagyok egy jó kis felújításon,amiben nagy segítséget kaptam a fórumtól.

Komment

Hol akarsz újjászületni Angyalka?Ezek a mondatok olyanok mint a Nílusi naplemente.Kontrasztos,víz ,nyugalom,naplemente, ááá krokodil.

Komment

nivaronin, neked nem fogom elárulni,hova megyek..nehogy ott is megjelenj!! ))

Komment

Szervusz Anangyalka!

Tudom,-kaptál Te itt "hideget és meleget is",de alapjában úgy gondolom mindenki kedvel.Nem értem az "időm lassan lejár itt",gondolatot.Természetesen,aki menni akar menjen,de az ember egyik legfontosabb erénye a hűség.Hűséggel tartozunk a Hazánknak,mert a porából születtünk és majdan az takar el és addig is éltet a gyümölcseivel,melyet izzadságos munkával termelnek meg az emberek.Hűséggel tartozunk a népünknek,melyből fakadunk és befogad minket.Hűséggel tartozunk a szülőknek,kik felneveltek minket,de hűséggel tartozunk egy közösségnek is,melynek tagjai vagyunk és közösek az elképzeléseink és vágyaink és gondjaink.

A fenti "hegyi beszéden" túl,nekem biztos,hogy hiányoznál,de úgy gondolom,rajtam kívül sokaknak,még akkor is,ha nem mindig és mindenben van egyetértés.Úgy gondolom,hogy túl a napi jó,vagy rossz léten és a mindennapok személyes problémáin is túl,jó egy közösséghez tartozni,ahol megoszthatjuk gondjainkat,örömeinket és esetleg segítséget is kaphatunk.

Szeretettel üdvözöllek:Che

Komment

Kedves Che!

Te is "hiányozni" fogsz nekem,bár nem volt köztünk még levélváltásban sem olyan közvetlen kapcsolat,mint itt pár emberrel, de mindig is szívesen olvastam tanácsaidat és néha intelmeidet, amikkel a szívem mélyén egyet is értettem.
                              Megpróbáltam hűséges lenni, én is azt vallom,amit fent leírtál a hűségről a tiszteletről és a háláról. Soha nem felejtem el, amit ettől a fórumtól, azon belül Tőletek kaptam. Jó szívvel gondolok rátok.

Ennek ellenére, sajnos nem mindenki veszi jó néven itt létemet, nem szeretném név szerint kiemelni azt a 2-3 embert, biztosan magukra ismernek, és bólogatnak.
                              Ez a fajta nem tetszés,már megmérgezi az itt létemet, fennakadást okoz a fórum gördülékeny működésében, és én semmiképpen nem szeretnék akadály lenni, vagy visszatartó erő a fórum látogatottságát illetően.
                              Így, arra az elhatározásra jutottam, hogy elbúcsúzom tőletek ,na nem végleg,mert ha esetleg a kezeim közé kerülne egy újabb "kis Csepel", visszajövök és ezt vehetitek fenyegetésnek
                              Addig is ,tartsatok meg jó emlékezetetekben.
                              A női utánpótlás, pont meg is érkezett (ha jól olvastam).
                              A törlésem technikai részleteit már egyeztettem, de a "még meggondolhatom, türelmi időmet " le kell töltenem, aztán leszek csak törölve.
                              Akinek hiányoznék, adok email címet privátban, hiszen nem meghalni készülök, csak nem írok ide többet

Üdvözlettel:

Angyalka Click image for larger version

Name:	xangel2_smile.gif
Views:	2
Size:	2.8 KB
ID:	134209

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X