Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Madifranci bemutatkozik

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Madifranci bemutatkozik

Helló minden motor és veteránbarátnak!
    Egy T5-ös Pancsi felújítása kapcsán kezdtem elmélyedni a Csepelek, Pannóniák történelmében, s kezdtem nézegetni ezt a remek Veterán fórumot. Sok segítséget kaptam innen a munkához, amit ezúton is köszönök mindannyiótoknak! Most már több önbizalommal, talán tapasztalattal is, felajánlom én is a segítségemet a rászorulóknak.
    A moci Csipkerózsika álmát aludta beládázva, illetve a padlás lomhalmaza közt a gyerekkorom, vagyis 1987 óta. Nem is az enyém volt, Darabos Zsozsi haverom kunyerbálta el a nagyapjától. A fiatalkori sufnituningot ketten követtük el, (inkább lelkesen, mint szaktudással). Szerencsére helyrehozhatatlan dolgot nem követtünk el, viszont nem is gurult sokáig az öreg gép. Pár Illancsi túra után megint kipucsított a blokk, parkolópályára került a moci szétszedve. Nem is tudom már miért maradtak nálam az alkatrészek, mindenesetre a haverom sokat nyaggatott mikor rakom már össze. Közben kiderült, hogy ő már kinőtte a motorozós korszakát, nekem adja a motorját. Lehet nem is hitt már a feltámadásban... Idén tavasszal határoztam el, hogy rendberakom az öreg gépegységet. Zsozsival megegyeztünk, pontosabban gyorsan kijelentette, hogy kemény 1 forintos vételárért enyém lehet a motorja. Nos akkor most már csak a munka és az anyagi része hiányzik... az elszántság megvan.
    Talán érdekel a felújítás sztorija titeket is, hát közzéteszem itt a fórumon folytatásos részekben.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Madifranci; 2012 szept. 10, 10:19.

Madifranci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Talán érdekel a felújítás sztorija titeket is, hát közzéteszem itt a fórumon folytatásos részekben.
    Szia Madifranci!

Üdv közöttünk, kíváncsian várom (várjuk) a folytatást, amihez sok türelmet és kitartást kívánok!

Komment

Sok sikert kívánok hozzá ! üdv a forumon

Komment

Szia!!! Üdv!!!

Nincs annál felemelőbb érzés amikor egy bontó szökevényt az ember rendbe tesz (sőt ha már üzem képes az is jó, majd írok erről egyszer) és elindul csak úgy a nagyvilágba.:-)))) Feszít mint a pók a lucernásban, és minden félén jár az agya. Mindenek előtt a nők, bár ugye ők (tisztelet a kivételnek) nem igen díjazzák a veteránokat.:-))) Sebaj!!! Én legtöbbször azon morfondírozom, amikor szépen szól az egy fejű, hogy hány éves is voltam amikor ezt a gépet MAGYAR emberek összerakták??? Aztán érzem drága nejem szorítását a derekamon (ha csak el nem szundikált:-))) suhan a táj, szépen süt a nap, vagy éppen esik, de kit érdekel, motorozni akkor kel amikor jó esik.:-))) Szóval csak úgy motorozni is jó, de egy MAGYAR gépen valami fenomenális érzés. Hülye vagyok, persze , ezt tudom. Magyar vagyok, ezt is tudom. Nem adnám oda az Öreg urat semmilyen rizsrakétáért, ez nem is kérdés. De mért is? Hát mert nem vagyok normális.:-)))))
        soveny, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mindenek előtt a nők, bár ugye ők (tisztelet a kivételnek) nem igen díjazzák a veteránokat
          Falusi szabály: Van motorod lesz nőd Mindegy milyen(mármint a motor)
          És Madifranci, üdv köztünk!
          TZ, movisz és korompaiistvan kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Falusi szabály: Van motorod lesz nőd Mindegy milyen (mármint a motor)
            Ez régen tényleg így volt. Akkor még én is faluban laktam, és tényleg mindig volt minimó egy benzintyúk, de volt hogy kettő is lógót a hátam mögött. Régi szép idők, volt hogy előttem ült bikiniben, én meg a jó kis fecskémben, nem igen mertem leszállni.:-)))))
            Bár azért a Pancsi most is besegít pár kellemes percbe, nem csak a motorozás, de bizony fel fel kéredzkedik egy-egy nőszemély. Ha elmesélném a tavalyi kalandom el sem hinnétek.:-)))) Lányom korabeli csitri akart velem eljönni csak úgy motorozni.:-)))) A többi nem publikus.:-))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X