Ez ugyan az a pénzbegyűjtés mint az hogy amikor C+E kategóriát csináltam, 2x kellett műszaki ismeretekből vizsgázni, holott a pótkocsin ugyanaz a rendszer van mint a gépen, de ezt mondták is az oktatók hogy nincs értelme, nekünk. Valakit viszont gazdagít...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cubato‎
Collapse
X
-
Nagyon szép paripa, csak az a baj, hogy ha még semmilyen papírod nincs (ha jól értettem, akkor most kezded a jogosulást intézni), akkor még nem vezetheted, mert előbb valami korlátoltat kapsz csak (a mostani viszonyokkal nem vagyok annyira tisztában), így pedig nem vezetheted még egy jó darabig...
Komment
-
A korlátozott kategória: (18. év betöltése)
Legfeljebb 25 kW (34 LE) teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár. A korlátozás nem köbcentifüggő, vagyis ezres sportmotort is vehetünk – elméletben – ha megfelel a fenti paramétereknek.You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Most még ez van érvényben jövő évtől már nem él... Nem teljesen vagyok tisztában a leendő új kategóriákkal. Én azt mondanám hogy még idén szerezze meg az A1-et az a biztos. A Pannónia nem erős, de nehéz motor az arányok nem tudom hogy alakulnakUtoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2012 szept. 24, 19:53.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Tegnap mentem egy kört az utcában, "laposkúszásban", kb. 500m-t, és egy óra múlva is remegett a lábam. De TÚLÉLTEM!
Nem tudom miért, de a 2-est nem tudtam bevenni, valami nagyon kerreget ott alul.OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment