Közlemény

Collapse
No announcement yet.

LADA hátsó futómű

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

LADA hátsó futómű

Sziasztok! Lada 1200 hátsó futómű felújításba fognék.Ha van ötlet, jó tanács, esetleg dokumentum,rajz azt köszönettel fogadnám.

Üdv!
    Gondolom teljes felújításra gondoltál, ami azért elég sokrétű.
    Milyen ötletre gondolsz? Nem túl bonyolult, elég sokféle alkatrész kapható hozzá a mai napig. A féltengely zsugorcsapágya, ami a legnehezebb művelet, mert melegíteni kell, a többi része csak olajjal, kosszal jár.

Komment

A diffi és a féltengelyek jók ezek nem lesznek bontva.A lengéscsillapítók lesznek cserélve,(milyenre?)továbbá az összes gumipersely,és rugótányér gumi.A fékerőszabályzóval is vannak gondjaim.Ez az autó 30 éves lehet hogy a csavarok már nem könnyen indulnak meg.

Komment

30 év után érdemes megnézni a zsugorcsapágyat is, a diffi is szokott már kottyanni, és persze a csavarokhoz csavarlazító, meg krova, vagy levegős kulcs a jobb.
        Ha már hozá nyúlsz a fékhez, szerezz be előtte egy komplett fékcső rendszert, mert a hollandernél valószínűleg el fog nyalódni, és repedni.
        Lengéscsillapító legyen a gyári, meg a szilentek is, mert gondolom eredeti állapotra ondolsz. Sima olajos, vagy gázos-olajos lengéscsillapítók. Szilentből rengeteg féle választás van, egy közép kategóriát javasolnék.

Komment

Köszönöm a tanácsot, a tavaszig beszerzem az alkatrészeket.

Komment

A Lada, és Zsiguli fórumot most néztem, hát nem épp kielégítő, ami ott van, szerintem itt többen fognak segíteni!!

Ha már úgyis ebbe fogsz!

Kutyacsont szilented nincs véletlenül kéznél? Le tudnád mérni a méreteit, esetleg képekkel illusztrálva? Duna oldalkocsi felső felfogatás szilent helyére kellene!

http://veteran.forum.hu/szakemberek-...45/index2.html

Ide tedd fel a képeket, ha kérhetlek!

Komment

Sejtem milyen lehet a kutyacsont szilent,sajnos nekem nincs.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X