Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Első autóm ritka veterán. Bemutatkozás.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Első autóm ritka veterán. Bemutatkozás.

Click image for larger version  Name:	22052749_1598018603597265_2118055265_n.jpg Views:	1 Size:	116.4 KB ID:	206483 Üdv! Click image for larger version

Name:	21124104_1570797899652669_2026858790_n.jpg
Views:	138
Size:	110.6 KB
ID:	206485
    Félix vagyok és nemrég sikerült megvennem első autómat: egy 1979-es Datsun Cherry N10-et
    Kisgyerek korom óta vágyok egy régi japán autóra és mikor sikerült egy ilyen ritka darabot megvásárolnom (mellesleg olcsón ) akkor egy álmom vált valóra .
    Kicsit kételkedtem, hogy így 18 évesen első autónak egy ilyen korú és ilyen ritka autó nem a legmegfelelőbb, de eddig minden hibátlanul működött és a kis japán tette a dolgát.
    A fórumon szeretnék hasonló érdekeltségű embereket megismerni, akik segíthetnek az autó szépítgetésében, hiszen a Datsun típusaiból még a leghíresebbek sem ismertek Magyarországon.
    Biztos vagyok benne, hogy itt sikerül ilyen embereket találnom és remélem sikerül válaszokat kapjak a már felgyülemlett kérdéseimre.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Datsun; 2017 okt. 19, 22:03.
    UK, Titus és 8 további látogató kedvelte ezt.

Üdv Félix!
    Légy üdvözölve itt a fórumon! Gratulálok hogy bevállaltál első autónak egy közel 40 éves autót. Ezekben még egyszerű, megbízható, könnyen javítható technika lakik.
    Szerintem szépek a régi Japán autók, kár hogy nálunk valamiért csak kevés számban őrizték meg a tulajok jó állapotban.
    A tiéd egy jó kivétel.
    Talán azért mert olyanok mint pl. egy jó MZ motor? Sokáig képes hiba nélkül futni, így a tulajok elfelejtenek odafigyelni rá, rendesen karban tartani.
    Aztán valahogy egyszerre fárad el benne minden, amikor viszont már hirtelen nagy összeg lenne a javítás?
    Még 2008-ban jártam Görögországban, ott láttam elég sok öreg Datsunt futkosni. Meg egyéb sok szép veterán korú gépet...
    Che kedvelte ezt.

Komment

Pontosan, még így hobbi-autósként is sikerül karbantartani a gépet: egyszerű és megbízható.
      Van még pár projektem, nemrég hoztam rendbe egy 82-es Honda MTX 80 Enduro motort, ami szintén az egyik legegyszerűbb gép a világon.
      Szegeden találtam egy Datsun 120y coupé-t siralmas állapotban és nagyon szeretném rendbe hozni, viszont lakatos munkát nem tudok csinálni és megcsináltatni sincs pénzem. :/

Komment

Kedves Datsun!

Szeretettel üdvözöllek a fórumon és hasznos ittlétet kívánok!

Írod,hogy nem tudsz lakatos munkát csinálni,hát tessék megtanulni!Senki nem születik lakatosként,vagy fodrászként,ha van elegendő helyed és akaratod,biztosan meg tudod tanulni.A fórumon minden esetben segítőszándékú embereket találsz,ha valamilyen problémád akad,innen biztosan kapsz segítséget.

A karosszéria javítással kapcsolatosan sok videó kering a neten,vannak esetek a hogyan nem szabad csinálni megoldásokra,de nagyon sok igazi mestermunkát is láthatsz,amiből sokat lehet tanulni.

Üdvözlettel:Che
        Datsun és kedvelte ezt.

Komment

Az egy jó autó.... unalmas.....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X