Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A "kötelező" bemutatkozás!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A "kötelező" bemutatkozás!

Sziasztok Mindenki!
    Még oly sokat nem tudok magamról leírni, csak a következőket: régi vágyam a motorozás, amit remélem most már nyugodtan űzhetek is. Ugyan jó 10 évvel ezelőtt volt egy Kawasaki 600-om, de miután elcsaptak egy jó időre letettem a motorozási igényemet, meg a családnak se igen tetszett a dolog. No de azóta nőttem egy kicsit és a közelmúltban vettem egy MZ 125 TS modell amit fel újítás után szeretnék használni. Most állok neki így télvíz idején, mert ahogy nyílnak a kert virágok, irány a horgászat. Remélem, hogy egy-két kérdésben tudtok majd segíteni illetve én is segíthetek majd másoknak.
    Egyenlőre ennyit röviden.
    Üdv Mindenkinek!

Még egy MZ-s! Nagyon helyes!

Komment

Üdv.
      Mz!!!! Na jó, az is helyváltoztatásra szolgáló eszköz.:-))))) Horgászat, majd nyitunk egy külön topikot.:-))))

Komment

Én is csatlakoznék egy veterán korú motorral véghezvitt horgászathoz

Komment

Akkor már vagyunk 3-an.:-)))

Komment

Zócsi bácsi, üdv köztünk
            Én horgászni biztos nem megyek majd veletek, de azt sajnálom,hogy a Kawa már nincs meg, azzal mehettünk volna motorozni.

Komment

Egy áthelyezendő üzenet.:-)))
              Horgászni nem jössz??? Csak pár cím szó. Damil, horog, csali, KUKAC, orsó.:-)))) Hú milyen diszkrét vóóóóótam.:-)))))

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 17, 21:43.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X