Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Aries88

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Aries88

Még csak most eszméltem hogy nekem ez kimaradt és gondoltam így 200 pár hozzászólás után meglépem.

Szóval mint a névből is látszik elég fiatal vagyok, egyetemre járok és dolgozok is mellette, 13 éves korom óta motorozok először Simson starral aztán Yamaha sr125 és most már 4 éve egy 400as XJ yamahát űzök.

Az egész veterános dolog onnan jött hogy édesapám 50. születésnapjára kitaláltam hogy kap tőlem egy olyan motort amivel régen motorozott. Utána kérdeztem a barátainál hogy milyen gépe is volt. Hát mondanom sem kell hogy az akkori kereteken belül egyedivé varázsolták a gépeket. Egy (nem vagyok jártas a modellbe) 350es jawa-ja volt california úgy tudom, junak tankkal meg mindenféle kipufogó tuninggal.

Na hát ez a vonal nem volt járható.
    Így hát egyeztettem vele és kijött hogy a Pannoniák tetszenek neki ezért az lett a projekt oldalkocsival.
    Tehát most abban vagyok benne.

A fórumról nagyon sok segítséget kaptam eddig is. Mindenki nagyon segítőkész.

Idő közben vettem egy Simson sportot is saját használatra de az még most áll, ha kész a TLF utána sem fogok unatkozni.
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Elaludtál kicsit...de üdv itt eddig is, és a továbbiakban is....
    Aries88 kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Csak most gondoltam bele...te mennyire fiatal is vagy
      És te is születésnapra apukádnak...ismerős projekt
      Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        50. születésnapjára kitaláltam hogy kap tőlem egy olyan motort amivel régen motorozott
        He,he ! Az én fiam komoly bajban lenne, ha beakarná gyűjteni az összes motort. Jut eszembe ! Már nincs is sok ideje
        korompaiistvan, wsievers és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

ELKÉSZÜLT A GÉP
          Click image for larger version

Name:	IMG1921.jpg
Views:	1
Size:	198.4 KB
ID:	138974Click image for larger version

Name:	IMG1931.jpg
Size:	202.2 KB
ID:	138975Click image for larger version

Name:	IMG1951.jpg
Size:	200.0 KB
ID:	138976

Köszönöm minden fórumtagnak, hogy segítő hozzászólásával segítette a munkámat

Komment

Nagyon szép lett az eredmény! Remélem sok örömöd lesz benn!

Komment

Ez igen ! Nagyon király ! És a Simó ? Eladtad, vagy most az következik.

Komment

Sajnos el kellett adnom, különben egyik sem készült volna el.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X