Sziasztok! Én egy romet kadet,és egy Fordson super dexta tulajdonosa vagyok.De voltak simsonjaim,igazából kicsit csalódtam bennük. Különben minden régi gépet szeretek a biciklitől a repülőig. De főleg a magyar gépek érdekelnek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésean akit érdekelnek a traktorok??Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 febr. 26, 19:09.Che kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA traktorok termelik minden ember kenyerét."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefeldobom újra az mpm kémény gondolatát, esetleg a gyárit (a rozsda alaposan belakmározott belőle)
Nincs elfelejtve,...csak halogatva,az eszterga szánon pihen a mintadarab (szintén meglehetősen elrohadva).Zénó kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha nem segít valaki hülyén fogok meghalni
zahi és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Csak nem tán : https://www.google.hu/search?q=mpm+k...w=1280&bih=893
két típus: a tégla és a kanna (dobos) került piacra itthon annak idején, nekem csak tégláim (az egyik gép teljesen új, alig tíz üzemórás, a másik hajtott, arra keresek egy jó téglát) vannak, abból is a megszakítós, tirisztoros és kannás nincs
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgyan a kannás és téglás nem világos"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment