Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok! Én egy romet kadet,és egy Fordson super dexta tulajdonosa vagyok.De voltak simsonjaim,igazából kicsit csalódtam bennük. Különben minden régi gépet szeretek a biciklitől a repülőig. De főleg a magyar gépek érdekelnek.
    sepy és Titus kedvelte ezt.

Van akit érdekelnek a traktorok??

Komment

Esetleg a Fordsonok?

Komment

József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        an akit érdekelnek a traktorok??
        Igen viszont többen a k-25...zetorral bírkóznak nem kifejezetten veterán hanem használható gépként,szerintem kisgépekkel többen is bűvészkedünk,épített ,és gyári is,engem a munkám miatt az MTZ-k foglalkoztatnak napi szinten....Viszont a többség:a gőzgéptől a csónakmotorig mindenre fogékony !
        Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 febr. 26, 19:09.
        Che kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ez már valami!! A traktorok termelik minden ember kenyerét.
          Titus kedvelte ezt.

Komment

Én is gépészként dolgozom.

Komment

József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A traktorok termelik minden ember kenyerét.
              Szerintem meg a "Darányi,Széchényi-terv"Igaz ilyen márkájú gépeket nem ismerek ,de a legtöbb gépre ez van írva..........
              zahi és emu kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hé, Máté!
                ha már így trak, akkor esetleg feldobom újra az mpm kémény gondolatát, esetleg a gyárit (a rozsda alaposan belakmározott belőle) cserealapként?

Komment

Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  mpm kémény
                  ha nem segít valaki hülyén fogok meghalni
                  Zénó, mátéapu és Che kedvelte ezt.

Komment

Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    feldobom újra az mpm kémény gondolatát, esetleg a gyárit (a rozsda alaposan belakmározott belőle)
                    Már jó idő van a kapagépre ?
                    Nincs elfelejtve,...csak halogatva,az eszterga szánon pihen a mintadarab (szintén meglehetősen elrohadva).
                    Zénó kedvelte ezt.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      ha nem segít valaki hülyén fogok meghalni
                      Csak nem tán : https://www.google.hu/search?q=mpm+k...w=1280&bih=893
                      zahi és kedvelte ezt.

Komment

[QUOTE=mátéapu;n210108]
                        Már jó idő van a kapagépre ?
                        még nincs, de mire összefutunk, lesz...
                        egyébként, mint korábban is beszéltünk erről, csak akkor foglalkozz vele, ha tényleg van időd-kedved. meg aztán mesélted, hogy pont ilyen téglán mesterkedsz...

Komment

igen, a tízes, a téglás (dobbal)
                          két típus: a tégla és a kanna (dobos) került piacra itthon annak idején, nekem csak tégláim (az egyik gép teljesen új, alig tíz üzemórás, a másik hajtott, arra keresek egy jó téglát) vannak, abból is a megszakítós, tirisztoros és kannás nincs

Komment

Ugyan a kannás és téglás nem világos de most már értem miről van szó, annál is inkább mert Pali barátunkkal hosszasan elbeszélgettem Csongrádon ezekről a gépekről úgy hogy akkor sem tudtam miről van szó de volt idő is és sör is, tehát mért is ne

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ugyan a kannás és téglás nem világos
                              Aki sörözés közben , kannásra gondol?! A dob az kipufogódob,és van kör alakú és van négyzet alakú ,aki ismeri rájön : aki nem meg addig magyarázzuk,míg nem érti !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X