Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zsotya‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zsotya‎

Mata Zsoltnak hívnak most regisztráltam az oldalra bemutatkoznék,családos Egerben lakom targoncavezető vagyok.Hobbinak azért írtam,hogy minden mert asztalosodom,fafaragással is próbálkoztam,repülő modelleket is készítettem tényleg minden érdekel.Most van egy JAWA 207.500-as Babettám mindig szerettem volna egyet,12-évesen vittel a barátom apja minket egy ilyen motorral motorozni.

Üdv.

Nem értek a Jawakhoz, de már megijedtem , milyen az a 207.500-as Babetta??? Nekem is volt egy, valamikor az ie. előtt.:-)))) Amúgy jó a kezdet, aztán majd tovább lépsz.:-))) Vannak még nagyon jó kis öreg, vagyis VETERÁN gépek. Motorozás, és motorozás közt ég és föld különbségek léteznek. Próbálkoz, aztán hátha megcsak valamelyik fütsje, és többet el sem enged.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Próbálkoz, aztán hátha megcsak valamelyik fütsje, és többet el sem enged.:-))))
      Tuzi, ha ezt Anangyalka elolvassa, akkor aztán lesz itt billentyűcsapkodás. :-D
      Lecsap, mint a forgószél a magaslabdára.

Komment

Nem félek a farkastól, vagyis Anangyalkától.:-))) Bár Ő biztos az ellenkezőjét állítja.:-)))) Igaz Anangyalka????

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X