Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bendre666

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    bendre666

    Magamról annyit Makón lakom 1984-ben volt egy MZ-TS 250/1 motorom mikor az utcán hallottam egy visító motorhangot és elhúzott előttem egy addig számomra ismeretlen motor P21-volt azonnal beleszerettem és ez máig is tart azóta több P20-P21-em van meg egy oldalkocsis P10-esem, régóta vágyok egy négyüteműre remélem egyszer az is meg lesz. Makón 2006-ban tíz fővel megalapítottuk a veterán klubunkat az MVKSE-t azóta ez a létszám 35 főre duzzadt, ha van kedved látogass el a honlapunkra.

    #2
    Szia Endre!

    Látom, előbb-utóbb minden rendes ember megjelenik a Veterán Fórumon. ))

    Üdv!

    István
    és bendre666 kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia István!
      Köszönöm a tippet és a meghívást valóban jó kis fórum ez remélem megmarad ilyennek és nem egymás szapulásával fog megtöltődni ez az oldal. Nagyszerű, hogy egyszerre több típus is szerepel a kínálatban és mindenki megtalálhatja a neki való témát. Nagy örömmel látom, hogy egy másik régi is merősöm is aktív ezen az oldalon /ApaE/.
      További szép napot üdv Endre!
      kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Szia!

        Én is üdvözöllek ezen a fórumon! Bízom benne magam is, hogy ez egy barátságos fórum marad, ez egy kitűzött cél a részemről! De azt hiszem, hogy ez elsősorban, a törzstagok hozzáállásán, bölcsességén és humorán múlik. És mivel eddig csak barátságos emberek jelentek itt meg, remélem, a példa ragadós marad.

        Rettegek egyébként attól a helyzettől, hogy a moderátori szerepemet másra is használnom kelljen, mint a témák közötti pakolászás, rendrakás.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X