Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mercedes 190E és MZ ETZ - rasz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mercedes 190E és MZ ETZ - rasz

Üdvözlök minden kedves fórumozót.

Azért regisztráltam a fórumba, mert van egy 1989-es 190-esem, a fiamnak egy ETZ-je. A Merci még nem igazán veterán, de gondoltam, akad itt még valaki, akinek van ilyen gépe.
    Sokat bütykölök magam is rajta, de sajnos csak a lakótelepi parkolóban. Az MZ-t is szétbontottuk, és összeraktuk a kapu alatt.
    Most a Merci műszerfal középső maszkjának, és szellőző rácsának a felújítását tervezem. Bár, ez eléggé időjárás függő.

További jó fórumozást, és hasznos tanácsok fogadását-adását kívánok mindenkinek.

Üdv: Rasz.

Üdv!
    Hát a lakótelepi parkoló tuning valóban időjárás függő, de javaslom keress a közeledben lakó kollégát, Ő biztosan fog segíteni, ha másban nem is, de a műhelye kis sarkában ad lehetőséget, hogy száradjanak a cuccok.

Komment

rasz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Most a Merci műszerfal középső maszkjának, és szellőző rácsának a felújítását tervezem. Bár, ez eléggé időjárás függő.
      Szia! Sajnos a középső műanyagelem törése, repedése általános gond a 190-eseknél, és úgy tudom, a bontóban is ritka kincs a jó állapotú (főleg, hogy 190-esből már amúgy is egyre kevesebb van ott). Fúvókát azonban találni még, én két éve egy ezresért vettem darabját Ürömön. Ennek a törése szintén "típushiba".

Sok sikert a felújításhoz, jelezd, hogy mire jutottál, mert engem is érdekelne a dolog!

Komment

Szia, István, és Soveny üdvözöllek.
        Köszi, majd körülnézek a lehetőségek iránt.
        Ha az idő engedi, talán a jövő héten kiszedem a maszkot. Már egyszer javítottam a ráccsal együtt, talán úgy 3 éve. Sajnos megint elrepedezett. A rácsot kétkomponensű ragasztóval pótoltam "zsaluzással" Most kiesett a ragaszó. Most várok egy bal első komlett ajtózárra, mert eltört benne az a danamid fordítótárcsa.
        Persze, írok ha sikerült megcsinálnom.
        Utoljára szerkesztve a következő által: rasz; 2012 nov. 03, 09:22.

Komment

rasz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Most várok egy bal első komlett ajtózárra, mert eltört benne az a danamid fordítótárcsa.
          Ez melyik alkatrész? Nem értem pontosan. Az a henger, amiben a lamellák vannak? Van itthon egy hiányos, felesleges záram (az eltört visszahúzórugó pótlására vettem). Ha kell, szívesen odaadom, vagy elboltoljuk valami apróságra.

Komment

A Zárra gondolsz?
            Ez a komplett zárszerkezet, ami az ajtó dobban van. A hengert már kicseréltem. (az a fényes henger, amibe a kulcsot dugod)

Komment

Igen, a zárra gondoltam, de nekem is csak a henger van meg, plusz a műanyag burkolatos címer.

Komment

Köszönöm, a hengerzárat már kicseréltem, átkódoltattam. A cserénél derült ki, hogy maga a zárszerkezet is hibás.
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X