Közlemény

Collapse
No announcement yet.

DvD‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

DvD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen ezeken a felszereltségen nevetünk, viszont annak idején 4 sebesség nagy szó volt, sőt nem is akartunk többet.

[ATTACH=CONFIG]11569[/ATTACH]
    Teljesen szokványos volt a 4 fokozatú váltó,a Lada Szamara és a Skoda Favorit .Moszkvics Aleko 5 fokozatú váltóval szerelve került forgalomba.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Skoda Favorit .Moszkvics Aleko 5 fokozatú váltóval szerelve került forgalomba.

Biztos??? Ilyeneket hajtottam, de nekem 4 fokozat rémlik. Persze lehet hogy hülyülök, mi az hogy lehet??? BIZTOS!!!!!

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Teljesen szokványos volt a 4 fokozatú váltó,a Lada Szamara és a Skoda Favorit .Moszkvics Aleko 5 fokozatú váltóval szerelve került forgalomba.
        Az én '92-es 2105 Ladám is ötsebességes volt. És nagyon szerette ezt a fokozatot. De ne egyétek már meg szegény DvD-t, mert ő a Marutiért rajong. Aranyos kis autó és klasszisokkal jobb a kis Polszkinál. Egy kollégám most abból akar veteránautót faragni. Sajna nehéz dolga lesz, mert már csak kilincstől felfelé gyári vas.

DvD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Igen ezeken a felszereltségen nevetünk
        Kérlek ne sértődj meg, ez egy ilyen társaság. Ebből is látszik, hogy a műszaki szakik mindenfelé egy nyelvet beszélnek és nem keresik a témát, mert az eleve adott mindig: gépek (itt általában úgy látom, motorok), nők és jó viccek. Meg kell tudni különböztetni a nevelő célzatú vállveregető csesztetést a rosszindulatú kukacoskodástól. Tapasztalatom szerint itt az utóbbit még hírből sem ismerik. ...

Komment

Nem veszek zokon semmit Értem én a humort Jó látni,hogy sok ember otthon mozog ebben a témában

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X