DvD eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
DvD‎
Collapse
X
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSkoda Favorit .Moszkvics Aleko 5 fokozatú váltóval szerelve került forgalomba.
Biztos??? Ilyeneket hajtottam, de nekem 4 fokozat rémlik. Persze lehet hogy hülyülök, mi az hogy lehet??? BIZTOS!!!!!
Komment
-
Az én '92-es 2105 Ladám is ötsebességes volt. És nagyon szerette ezt a fokozatot. De ne egyétek már meg szegény DvD-t, mert ő a Marutiért rajong. Aranyos kis autó és klasszisokkal jobb a kis Polszkinál. Egy kollégám most abból akar veteránautót faragni. Sajna nehéz dolga lesz, mert már csak kilincstől felfelé gyári vas.St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTeljesen szokványos volt a 4 fokozatú váltó,a Lada Szamara és a Skoda Favorit .Moszkvics Aleko 5 fokozatú váltóval szerelve került forgalomba.
Kérlek ne sértődj meg, ez egy ilyen társaság. Ebből is látszik, hogy a műszaki szakik mindenfelé egy nyelvet beszélnek és nem keresik a témát, mert az eleve adott mindig: gépek (itt általában úgy látom, motorok), nők és jó viccek. Meg kell tudni különböztetni a nevelő célzatú vállveregető csesztetést a rosszindulatú kukacoskodástól. Tapasztalatom szerint itt az utóbbit még hírből sem ismerik.DvD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen ezeken a felszereltségen nevetünk
...
Komment
Komment