Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Újrakezdés 15 év után

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Újrakezdés 15 év után

    Sziasztok!

    Úgy 23 évvel ezelőtt hozta úgy a sors, hogy a balassagyarmati vitéz Szakács Lászlóval (igen, a Pannóniamúzeumos) kerültem egy kollégiumi szobába középiskolai tanulmányaim alatt. Hasonló érdeklődési körünkre való tekintettel (történelem, haditechnika) könnyen beoltott a veterán motorozással Egy kis ezüsttankos Csepelt vettem Tőle, ezzel indult minden. Sok nyáriszüneti éjszakába nyúló csiszolás és szerelés után összeállt a gép. Valahogy rendszámot is kapott pedig papírjai nem voltak, akkor még azt hiszem nem volt OT vizsga sem; ne kérdezzétek hogy sikerült!
    Aztán öttek sorban a motorok; TLT Pannónia, D-Csepel, Danuvia. Amikor nagyon fanatikus voltam egy 99-es Triumph Legend TT 900 is bekerült a garázsba.
    Ezek után 15 év szünet következett (tanulás, feleség, család...) de most hogy a kisfiam 4 éves lett úgy gondoltam előveszem a megmaradt gépeket és együtt szépen felújítjuk őket.
    kvaga, sepy és 9 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Nagyon jó döntés! Én is hosszú kihagyás után (nálam ez több,mint 15 év ) kezdtem újra hódolni a hajdani szenvedélyemnek.Sok-sok örömteli órát hozott.Szóval hajrá, és üdvözöllek itt is.
    sepy, SzBalogh és Che kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szervusz SzBalogh!

      Örülök,hogy csatlakoztál a fórumhoz és külön örülök annak,hogy be is mutatkoztál.Remélem jól fogod magad itt érezni és megosztod velünk az örömöt,de a gondot is,mert a veteránozással kapcsolatban mindkettő előfordul.Sokan vagyunk úgy,hogy volt régebben egy hobbink,amit félre kellett tenni a napi gondok miatt,majd azután,ha könnyebb lett a sorsunk ismét elővettük és folytatjuk,mert mélyen beágyazódik az emberbe a vágy a fiatalabb kori tevékenységek után.

      Arra kérlek,hogy a bemutatkozásod,ne az első és utolsó hozzászólásod legyen,légy a fórum aktív tagja!

      Üdvözlettel:Che
      sepy, és kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Bizony, bizony. Bár akinek ilyen bemutatkozásra futja, nem hiszem, hogy gondot okozna az aktív fórumozás.

        Nem tudom, hogyan lehet de egy ilyen hozzászólás olvasásakor úgy érzem, mintha jól ismerném az illetőt.

        Isten hozott a fórumon.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X