Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok - ttg

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen , mert elvileg nincs több börze.:-(((((

Komment

Kedves ttg ! Örömmel olvasom elhatározásod,javaslom nézz köröl a portán,bizton van mit eladni a kacatok közül.Talán bármit,vagy mindent 1 PANNONIA érdekében. Szeretettel üdvözöl: Kiki61
      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Kiki 61! Körbenéztem én már többször is, és sikerült is eladni pár dolgot, de mindig úgy alakult, hogy valami másra kellett hirtelen a pénz! :-( Ez már csak ilyen. Mindent azért én sem adhatok el, de mint írtam a remény hal meg utoljára!!!
        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Kedves ttg ! Nyitva tartom szemem,fülem,s ha valami olcsóbb de jó vételre lelnék,azonnal írok. Szeretettel üdvözöl:Kiki 61! Hirtelen erre akadtam :http://auto-motor.vatera.hu/motor_ro...671504911.html http://vateraauto.hu/hirdetes/pannonia-p10-ID6gmF.html
          Utoljára szerkesztve a következő által: KIKI 61; 2012 nov. 16, 20:27.

Komment

Tisztelt ttg!

Íme egy másik lehetőség is akár. Tudom milyen ha nagyon szeretne valamit az ember de nem akar összejönni. Főleg ha egy "pancsiról" van szó!

Eladó Pannonia TLT - Képes Motor

Remélem mihamarabb sikerül egy alapot összehoznod, onnan már egyenes az út.

Komment

Igaz pár dolog hiányzik róla, de nagyon szép állapotban megmaradt, és PAPÍROS

Komment

Köszi mindenkinek, hogy próbál segíteni, de egyenlőre még nagyon csak a nézelődés stádiumában vagyok!

Komment

Ne legyél pesszimista. Én vagy 30 éven keresztül így gondolkodta. Nem is lett semmim. 2 éve öreg motorokat nézegetek, három hónapja vettem egy T1-et, most már a további Pancsikat keresgélem.

Komment

Nem vagyok pesszimista, csak vannak dolgok amelyek jelenleg előrébb kerülnek a sorban mint A PANNÓNIA! Sajnos!!!

Komment

ttg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      mint A PANNÓNIA
                      Na ezt már csípázom.:-))))) Csupa nagybetű és hosszú Ó!!!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X