Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok - ttg

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok - ttg

Üdvözlök mindenkit!

Nem vagyok igazán a szavak embere, de azért ha tudok nagyon szívesen hozzászólok bármely témához, illetve ha tudok segítek is bármiben.
    Magamról annyit, hogy gyerek korom óta a kétkerekűek rabja vagyok, de szigorúan csak amatőr, házi tuning szinten. Jelenleg egy SUZUKI DL 650-t hajtok, de korábban volt már 150-es, 250-es, 251-es ETZ-m, 2 db 125-ös TS, valamint egy SIMSON Schwalbe-m is, amit a ballagásra kapott pénzemből vettem, s természetesen egyből költeni is kellett rá, mert csak hazáig bírta.

Azt hiszem egyenlőre ennyire futotta tőlem, örülök az oldalnak és még egyszer üdv mindenkinek!

Üdv.:-)))

Majd lesz egyszer megint igazi kétkerekű járgányod is, sőt lehet hogy egyszer motorod is lesz.:-))))

Magyarázat az én felfogásom szerint.:-))))
    Vannak a MOTOROK, ezek alatt nálam szigorúan csak a magyar gyártmányok, és főleg a PANNÓNIÁK jöhetnek szóba.:-))))
    Aztán esetleg erősen közelit az előbbi kategóriához minden ami elég idős. Talán olyan 30 évnél húznám meg a határt.:-))) Bár rizsrakétában ez is kétséges.:-))))
    Na és a többi , két (vagy több) kerekű helyváltoztatásra szolgáló gépészeti eszköz, ami semmikép sem nevezhető MOTORNAK.:-)))))

Komment

Helló!

Igen, bízom benne, hogy előbb-utóbb lesz megint " igazi " kétkerekűm :-) ! Nagyon szeretnék egyszer egy PANNÓNIA-t, amit nekem kell újítgatnom, szépítgetnem, mert szeretnék ilyesmivel foglalatoskodni, de egyenlőre nem fér bele a családi kassza kiadásaiba, s jócskán kell spórolni. :-(! De mivel a remény hal meg utoljára, így én sem adom fel és előbb-utóbb össze fog jönni a dolog. Bár a mai világban szerintem inkább csak utóbb, sajnos.
      KIKI 61, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv ttg!
        Tuzi! Itt van még egy közeli majdnem veterános kolléga, majd besegítünk abba a Pannonia beszerzésbe.

Komment

Természetesen benne vagyok.:-)))) Már meg sem merem jegyezni, hogy szombaton börze Szigetszentmiklóson. Elvileg nem dolgozom, tehát ott a helyem.:-))) Hacsak közbe nem jön valami.

Komment

És már ez az idei utolsó!

Különben annyit beszélsz a Magyar motorokról,hogy azon töröm mostanában a fejem hogyan kellene beújítani egyet!

Bár a magyar kutyákat is reklámozták, mégsem volt sosem,abból is az oroszt kedvelem igazán

Komment

Mi az akadálya??? Ma egy kollégám , felhív napközben, hogy mennyi egy P10-es ára??? Na erre mit lehet válaszolni?? Mondom mért kérdezed. Mert van valami szovjet csoda, fel van újítva, és oda adnák egy P10-es ért. Valami egy hengeres volt és oldalkocsi is volt hozzá. Na itt elég gyorsan befejeztük a társalgást. Egy PANNÓNIÁT oda adni valami (főleg egyhengeres) szovjet képért??? Komolytalan.

Nekem volt Magyar vizslám.:-(((( Már elment.:-(((( Értelmes, és qrvára ragaszkodó.:-)))

Börze??
              Nem megyünk ki???

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Egy PANNÓNIÁT oda adni valami (főleg egyhengeres) szovjet gépért???
                3-at is simán...pláne 10-est
                OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Egy Pannoniáért oda sem adnám
                  wsievers kedvelte ezt.

Komment

Kérem ez nem a vicc rovat, ne tessék humorizálni.:-))))

Most mondja az asszony:-((( szombaton nem érek rá, még ha nem is kel mennem dolgozni, akkor sem.:-(((( Ő már csak tudja.:-((((
                    Pedig most akartam ttg-t is meg kérdezni, hogy nem e akar kijönni. Összejöttünk volna nálunk, és innen húztunk volna Miklósra.

Komment

Hali!

Szombat, vasárnap biztos nem jó. Családi névnapi összeröffenés lesz! A szülők közelebbről, illetve elég messziről érkeznek. Azért valamikor összehozhatjuk a börzés találkozót! :-)

Tuzi!

Nekünk is volt Magyar vizslánk, másfél évesen kapott egy infartust! :-( De mivel kutya harapást szőrével és ebcsont beforr, ezért most ismét van egy "égetni valóan rossz " 3 és fél hónapos vizsla lányunk!!! Képeket majd töltök fel!

Komment

Börze az idén már felejtős.:-((( Ha jó idő lesz valamikor, esetleg személyesen is megnézem azt a vizslát.:-)))) Viszem az asszonypajtást is, de akkor nagyon nézd meg ha eljöttünk, hogy meg van e a kutya, mert lenyúlja.:-))))))

Komment

Na nem is úgy gondoltam, hogy az idén börzézzünk, hanem amikor újra beindul a szezon! A kutyusra itt két nő is vigyázó szemeit veti, így kizárt, hogy valaki letudja nyúlni! :-)

Komment

Ja hogy jövőre??? Na erre mit mondjak. Ha minden terveim szerint alakul, akkor én jövőre nem igen börzézek.:-(((( :-))) De ezt még nem akarom el kiabálni.:-))) Ha viszont nem úgy alakulnak dolgaim, akkor szomorú leszek, de akkor börzézünk. Mondjuk azt vidáman.:-)))))

Komment

Te írtad:

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Börze az idén már felejtős.:-(((
                              , akkor most mi van? Felejtős, avagy nem? Egyébként meg jön a december, az szerintem mindenkinél elég húzós!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X