Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Én és a Magyar motorkerékpárok

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Én és a Magyar motorkerékpárok

    Sziasztok!
    15 éves vagyok és a veterán motorok restaurálása, gyűjtése, kipróbálása illetve megmentése számomra nagyon fontos, ugyanis ezzel az akkori mérnökök, dolgozók és versenyzők emlékeit adhatjuk tovább. Mint egy ,,átlagos veterános" én is Babettán, illetve Simsonon kezdtem. Azóta már újjászületett a műhelyemben egy Danuvia és egy D-Csepel is. A Danuviámra kimondottan büszke vagyok, ugyanis meghívást kapott Csepelre egy 2020 márciusában megrendezésre kerülő nemzetközi veteránkiállításra. Most éppen egy T1-es Pannónián dolgozok, de még nagyon az elején vagyok a felújításnak. Kapni fog egy Duna OK3-as oldalkocsit is.
    heeegany, Tamás78 és 9 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Kedves Marcell!

    15 évesen?...Nem semmi, gratulálok!
    Tamás78 és Atti69 kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Zsenge korod ellenére? Azé csak van egy kis segítség..én akkoriban a legtöbb energiát a csajozásba fektettem.. Meg is lett az eredménye.. Persze azért bütyköltem is.
      Tamás78, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Csak így tovább! Respect

        Komment


          #5
          Köszönöm szépen a kedves szavakat!
          Atti69, igen van egy ,,kis" segítség. Szerencsémre Apám anyagilag támogat, sőt, néha kijön és segít a tipikus ,,fogd meg vagy add ide" dolgokban. Egy jóbarátom szokott még segíteni, Ő néha megkapja az ,,ezt a csavart húzd meg vagy ezt az alkatrészt rakd ide" munkát, de ezen felül sokat gondolkozunk vele együtt, hogy egy bizonyos alkatrész hogy is állhat, miért lehet ott stb. Természetesen nem mindent én csinálok (festés, krómozás stb.), de idővel szeretném fejleszteni a műhelyt és minél több dolgot magamnak csinálni.
          Ja és persze a csajozást se hanyagolom ám el

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X