Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Újonc - ratty

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Újonc - ratty

Üdvözlet mindenkinek !

Jelenleg egy veteránnak nem nevezhető 13 éves, kardános 900-as Yamahával koptatom az aszfaltot .
    A motor bordó és ez nem véletlen , mivel az első rendszámos motorom egy 1969-es Jawa 559 volt ,amit egy 1967-es Ideal-lal felváltva használtam . Mostanság újra fellángolt bennem a régi bordók utáni vágy , és szeretnék egy kifogástalan 250-est . Venni vagy felújítani ,bár mindkettő komoly anyagi kihívás , mert az XJS-től nem szeretnék megválni.
    Remélem ,hogy a fórumon hasznos információkat , jó virtuális veterán ismerősöket szerezhetek .

Nagy Csaba , Baja

Üdv.

13 éves, az már majdnem személyire érett.:-))) Nem mondom szép hogy valaki ragaszkodik egy színhez, na de mért pont bordó???? Nekem a citrom sárga a zsánerem.:-)))) Természetesen se motorm se autóm nincs citrom sárga színben.:-(((( Bár régen volt egy ZUK-om, na azt átfújtuk szép sárgára.:-)))))

Komment

Hmmm végre egy YAMAHÁS

Én nagyon örülök neked

Komment

Ebben nem is kételkedtünk.:-)))) Férfizember (mind gazember:-))))) valami rizskályhán ücsörög.:-))))) De majd lesz neki rendes motorja is.:-)))))))
        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X