Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ásó‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ásó‎

Sziasztok!
    25 éves srác vagyok, még tanuló, van egy Ts 125-öm, amit fel akarok újítani, meg egy 51-es simsonom, ami most használaton kívül van. Ha tehetném, minden hova motorral mennék.

Üdv!
    Sok sikert a Ts-hez, sok mz-s van, szívesen segítenekbármiben, és Simson is akad bőven, ha bármiben megakadnál!

Komment

Üdv.

Mi az akadálya hogy minden hova motorral menjél??? Én anno fénykoromban, amikor még fiatal és bohó voltam motoroztam az év 365-t napján.:-)))) Volt olyan amikor az ETZ-n megragadt az első kerék a sok hótól ami rá rakodott.:-)))) De volt olyan cidri is, amikor laza 5-6 Km-er után csak oldalra lehúzni tudtam a kezem a kormányról, a ujjaim kinyitni már nem tudtam mert lefagytak..-)))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        De volt olyan cidri is, amikor laza 5-6 Km-er után csak oldalra lehúzni tudtam a kezem a kormányról, a ujjaim kinyitni már nem tudtam mert lefagytak..-)))))
        Én is voltam ennyire fiatal, nem számított a hideg, aminek a hatását már mostérzem

Komment

Én a mai napig télen nyáron motorozom.Tudom ezért egyszer fizetni kell,de mit tegyek,ha nem bírom abbahagyni.Amíg fel nem ül a gép a havon,addig motorozom

Komment

KOMAXMISKA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            télen nyáron motorozom.Tudom ezért egyszer fizetni kell
            Igazán nem fog sok helyen fájni, csak csípőtől lefele.
            korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Komment

Egy fiatalembernek megmagyarázni,hogy a szenvedélye káros,nem lehet.A feleségemmel egy helyen dolgoztunk egy ideig.Amikor tavaly nagy pelyhekben szakadt a hó,és a buszok is alig jártak,a főnökünk neki könyörgött,hogy ne engedje.Erre azt válaszolta,hiába dugja el a kulcsot, akkor megyek az ő yamaha jog-jával. Lehet,10-20 év múlva a poharat sem bírom fogni,de ez egy szenvedély.
                Horusz22 és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

ez egy szenvedély.
                  A szenvedély számomra testi, vagy lelki örömöt okoz ! Legyen az hobbi, sex, alkohol, netán kábítószer, vagy akár nyelvtanulás. Én nem gondolom hogy neked örömöt okoz, ha ráfagy a kezed a markolatra. Ha csak nem vagy mazoista.
                  Lehet,10-20 év múlva a poharat sem bírom fogni,
                  Próbáltad már bal kézzel kitörölni a se.... ? Ha még nem gyakoroljad, és utána írjál ilyen baromságokat. Nekem egyáltalán nem tűnt jópofának. Bocsánat ha netán sértő amit írtam, de háromszor gondold át, mielőtt ilyeneket írogatsz. Az egészség nem játék, és csak akkor fog igazán feltűnni a hiánya ha már NEM LESZ !!
                  Horusz22, korompaiistvan és soveny kedvelte ezt.

Komment

Egy fiatalembernek megmagyarázni,hogy a szenvedélye káros,nem lehet.A feleségemmel egy helyen dolgoztunk egy ideig.Amikor tavaly nagy pelyhekben szakadt a hó,és a buszok is alig jártak,a főnökünk neki könyörgött,hogy ne engedje.Erre azt válaszolta,hiába dugja el a kulcsot, akkor megyek az ő yamaha jog-jával. Lehet,10-20 év múlva a poharat sem bírom fogni,de ez egy szenvedély.
                    mintha csak rá szabták volna :kemény mint a fagyott kutyas..r !

Kedves KOMAXMISKA !
                    Biz isten , csak a vicc kedvéért ne bántódj meg ! De bizony én is -és gondolom még sokan -voltak itt régebben tökös csávók , most meg csak néha-néha
                    KOMAXMISKA, Horusz22 és kedvelte ezt.

Komment

Én is szálltam le annak idején a motorról ülő pozícióban, és10 perc kevés volt bent a lakásban kiengedni, de azóta is bánom, mert minden izületem érzi az isőváltozást, márnem hiszek a meteorológusoknak!

Komment

Szia!

Szerintem is fogad meg a srácok tanácsát még ha nyersen fogalmaznak is!Én nem motoroztam télen hanem bringáztam és már túl vagyok egy tér műtéten!Nem nagy szám,rutin de akkor is!

Üdv
                        Horusz22

Igen igazad van!Lehet hogy szenvedély de lehet hogy néha el kell gondolkodni hogy mikor mit és hogy tesszük,mert lehet hogy később nem tudunk a szenvedélyünknek élni!
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Horusz22; 2013 jan. 08, 17:28.

Komment

Édesanyám - Isten nyugosztalja - nagyon nem akarta hogy motorral járjak suliba, pedig azzal a motorral, amin Édesapámmal Ő is motorozgatott fiatalasszony korában.

Viszont azt is látta, hogy velem sem lehetett "birni".

Ezért feláldozva a hosszú bőrkabátját egy Karácsonyra varratott nekem egy bőrnadrágot - ma is azt hordom a Pannóniámon - és a rövid bőrkabátjából egy dzsekit nekem. (ezt kinőttem )

viszont kérte, hogy 14 fok Celsius alatt ne használjam a motort.... és ez azóta is így van, 32 éve.

a fiammal én sem bírok. Ő is motorra ül, ha a Nap kibujik egy percre. De mindent megteszek a csizmától a sisakig, hogy védjem. (És valjuk be, a kormány-markolat fűtés nem rossz találmány....)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X