Üdv mindenkinek! Tegnapelőtt vettem egy fent enlített Kawát, a kérdésem az, hogy hogyan tudnám rögtön veteránnak minősíttetni, átíratni? Harminc éves múlt februárban.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
1989-es Kawasaki LTD 450
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA nagy igyekezetben,valamit elfelejtettél,
A türelmed határtalan..!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Tudod Máté,-írtam már valahol,hogy egy nemrég az utcánkba költöző fiatal kölyöknek előre köszönök,-így ment ez majdnem egy évig,azután mostanában megfordult a dolog.Akkorákat köszön,hogy néha,ha el vagyok merülve a gondolataimban,szinte összerezzenek,-mit mondjak,-nem bántam meg az előlegezett köszönéseket,tanult Ő is,meg én is.Az élet végül is a születéstől a sírig egy nagyon hosszú tanulási folyamat és végül mégis tudatlanul múlunk ki a világból.
Mostanság olyan bizalmatlanok az emberek egymással,hogy a céljuk elérésén kívül,szinte nem is szólnak egymáshoz,-bezárkóztak.Félnek egymástól,vagy mifene nem tudom,ha elmegyek valahova,ahol csoportosan várakozunk valamiért,orvosi rendelő,vizesek áramosok,csak ül mindenki és hallgat mint a kuka,-régebben olyan jókat lehetett beszélgetni és szaladt az idő.
Üdvözlettel:Che1 kép
- 6 likes
Komment
-
Nem régen olvastam a neten , hogy Angliában / nálunk is / vannak figyelő szolgálatok! Régen valóban ha két ember találkozott, elment egymás mellett rá nézett a másikra és köszönt! Ez úgy feledésbe merült ha pl. egy hölgynek köszön az ember fia megfordul nem azért mert szimpi hanem mi a f@@@ .zt akar pedig az én felfogásom szerint is így illik. Az öregjeink mondották Ha két tehén találkozik akkor is az egyik elbődíti magát! Józsikám ez a megoldást én is sikeresen alkalmaztam már, bevált igaz hosszú ideig kalapoltam előre a fiatalnak de rájöttem nem egyforma neveltetésben volt részünk így sikernek könyveltem el. Az élet apró örömökből áll!!!!
- 5 likes
Komment
Komment