Közlemény

Collapse
No announcement yet.

1989-es Kawasaki LTD 450

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    1989-es Kawasaki LTD 450

    Üdv mindenkinek! Tegnapelőtt vettem egy fent enlített Kawát, a kérdésem az, hogy hogyan tudnám rögtön veteránnak minősíttetni, átíratni? Harminc éves múlt februárban.

    #2
    Szervusz!

    Üdv beléd is!Nézz körül az általam mellékelt MAVAMSZ honlapba és attól kiokosodsz!

    A nagy igyekezetben,valamit elfelejtettél,-bemutatkozni.

    Üdvözlettel:Che
    Titus, vöri11 és 5 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A nagy igyekezetben,valamit elfelejtettél,
      Imádlak!
      A türelmed határtalan..!
      pasetta, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

      Komment


        #4
        Tudod Máté,-írtam már valahol,hogy egy nemrég az utcánkba költöző fiatal kölyöknek előre köszönök,-így ment ez majdnem egy évig,azután mostanában megfordult a dolog.Akkorákat köszön,hogy néha,ha el vagyok merülve a gondolataimban,szinte összerezzenek,-mit mondjak,-nem bántam meg az előlegezett köszönéseket,tanult Ő is,meg én is.Az élet végül is a születéstől a sírig egy nagyon hosszú tanulási folyamat és végül mégis tudatlanul múlunk ki a világból.

        Mostanság olyan bizalmatlanok az emberek egymással,hogy a céljuk elérésén kívül,szinte nem is szólnak egymáshoz,-bezárkóztak.Félnek egymástól,vagy mifene nem tudom,ha elmegyek valahova,ahol csoportosan várakozunk valamiért,orvosi rendelő,vizesek áramosok,csak ül mindenki és hallgat mint a kuka,-régebben olyan jókat lehetett beszélgetni és szaladt az idő.

        Üdvözlettel:Che
        sepy, movisz és 4 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          Nem régen olvastam a neten , hogy Angliában / nálunk is / vannak figyelő szolgálatok! Régen valóban ha két ember találkozott, elment egymás mellett rá nézett a másikra és köszönt! Ez úgy feledésbe merült ha pl. egy hölgynek köszön az ember fia megfordul nem azért mert szimpi hanem mi a f@@@ .zt akar pedig az én felfogásom szerint is így illik. Az öregjeink mondották Ha két tehén találkozik akkor is az egyik elbődíti magát! Józsikám ez a megoldást én is sikeresen alkalmaztam már, bevált igaz hosszú ideig kalapoltam előre a fiatalnak de rájöttem nem egyforma neveltetésben volt részünk így sikernek könyveltem el. Az élet apró örömökből áll!!!!

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X