Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Panni R50

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Panni R50

    Sziasztok Panni R 50 vétele, vagy felújítása, tehát darabokban történő vétele érdekel. Egy születendő kis jövevény fogadó ajándéka lenne

    #2
    Szervusz!

    Nem lesz egyszerű,mert már nagyon elfogytak de,ha tudok valahol Pannit,-már motort,írok ide.Panni nevű nőt egyébként sokkal könnyebb találni,persze,ha már van egy,akkor,.........

    Elolvasván a fenti írásodat,úgy elbizonytalanodtam egy kicsit,ez már a bemutatkozás volt,vagy lemaradtam valamiről,-esetleg folytatás következik?

    Üdvözöllek a fórumtagok között,aztán gyűrd fel az inded úját és írj!

    Üdvözlettel:Che
    movisz, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szervusz!

      Képbe került egy többé-kevésbé komplett Panni,melynek eladásán még gondolkodik a tulajdonos.Ugyanott van még váz,blokk,kerékagyak és még egyebek,nem írtam fel mindent de,ha érdekel majd jelentkezel.A dologhoz semmilyen anyagi érdek nem fűz,csak közvetíteni tudok,illetve segíteni a kapcsolatfelvételben,az egyebekből szeretnék kimaradni.

      Tekintettel arra,hogy az egyetlen hozzászólásodon kívül,semmi életjelet nem adtál magadról,-pillanatnyilag többet nem tudok tenni az ügyed érdekében.

      Üdvözlettel:Che
      sepy, Lemezjáték és 2 további látogató kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        semmi életjelet nem adtál magadról,
        Kattints a nevére:meglátod mikor jelentkezett be utoljára.......
        Atti69 kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


          #5
          Szervusz!

          Elég régen nem jártál itt,illetve csupám egyszer,ezért úgy vélem,hogy vagy sikerült Pannit szerezned,vagy valami miatt annak keresése okafogyottá vált.Nekem sikerült két különböző állapotú Pannit becserkészni és a tulajdonos el is adná őket.Az egyik majdnem komplett,ülés,középső lemezburkolat és első lámpa foncsor hiánnyal,egyező alváz és motorszámmal.A másik hiányosabb,meg van hozzá a hátsó lemezburkolat,kerékagyak felni nélkül,van benne motor,első villa.Van továbbá az egészhez még egy motorblokk és két Berva blokk,lendkerekek,gyújtás alaplapok és egyéb apróságok,mint berántókat,.....Az egész egyben eladó.

          Mivel Te kerested először,várok még rád,anélkül,hogy bármilyen anyagi érdek fűzne az egész ügyhöz,sőt az egész adok-veszek alku dologból ki is maradok,csak a kapcsolat összehozásában segítek és ehhez ragaszkodok,mert egy hozzám közel álló ember tulajdonában van,kinek a barátsága fontos számomra és az érdekek harca gyakran rúg fel barátságokat,amit én nem szeretnék.

          Amennyiben jelen levél írásától 30 napig nem jelentkezel,akkor esetleg más élhet a lehetőséggel,ha ilyen borzalmat szeretne mindenáron!

          Üdvözlettel:Che (Jaj de bánom már,hogy belefolytam ebbe a Panni dologba)
          zahi, pasetta és Atti69 kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Kedves Józsi bátyám! Ne bánd! Még akármi is lehet belőle.. Nekem volt szerencsém a borzadályhoz.. mire kész lett (nagyon szép).. igen beleuntam. Egy jó barátnak adtam el nem szívesen.. (féltem hogy egész életemben garanciában javíthatom) Ő két évig járt vele gond nélkül,s nagyon elégedett volt.. Jó állapotban adta tovább sokszoros áron sok év mulva.

            Komment


              #7
              Szervusz Atti!

              Tulajdonképp azért bánom,mert ez itt nem egy hirdető oldal és sajnos beleestem abba a hibába,hogy belefolytam az egész históriába.A Pannik a Tóni bácsi tulajdonában vannak és még több motor.A család elkezdte rágni a Tóni fülét,hogy szabaduljon meg a gyűjteményétől és,mint az lenni szokott az asszonyi simpfelésnek előbb-utóbb eredménye van.Látom az öreg komámon,hogy nagyon bántja a dolog,de a Szlovákok viszik tőle a papír nélküli Jawakat,Czket,mint a cukrot,már több utánfutónyi elment és Ő most ezt egy kissé sikernek éli meg,még akkor is,ott belül rág valami.Sajnos tudom,hogy az ilyen dolognak nem szokott jó vége lenni,-nos ezért is bánom.

              Komment


                #8
                Lehet még jó a vége.. Másik fórumon Tóni bácsival beszélgettünk, de privát kapcsolatot nem sikerült vele létrehozni (a levelezőrendszerem visszadobja) meghívtam Őt, s ő igent mondott.. részben mert a mostani falumból származik.. (már ez egy jó dolog hogy ismét eszembe jutott... s próbálkozom majd újra) 20km a táv közöttünk.

                Komment

                Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X