"Neem vasedény ????"
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Elszomorító hozzáállás
Collapse
X
-
Sokszor gondolja úgy az ember, hogy az ő problémája a legelső és ez mással nem történt meg. AZ első időkben voltam így én is. Leírtam a gondom és jött egy üzenet, hogy ez ki van tárgyalva, keressem a választ a márka szerelésnél. Hát kerestem. Meglett. részletesen és még további hsz-ekben még teljesebben. Más- más tapasztalatokkal. S, hogy minden szép és napos legyen, már csak akkor kérdeztem, ha tényleg nem találtam a megelőző hozzászólásokban, a választ, de akkor is többnyire az derült ki, hogy én voltam esetleg figyelmetlen. Szerintem a márka kategóriák is jól el vannak különítve és azon belül az egyes probléma körök is. nekem ez a tapasztalatom. Nem sértődtem.
- 11 likes
Komment
-
Szerintem itt remekül reprezentáltuk ismét, hogy miért érdemes ennek a közösségnek a tagjává válni. De csak aki akar. Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni. Aki ezt szeretné jöjjön, aki nem, az ne. Csak ne rajtunk élje ki frusztrációit.
Egyébként norvég teflon nem kell. Már van kettő és csak egyre rondábbak.
A hangszórókat hol lehet átvenni?
- 7 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hangszórókat hol lehet átvenni?
Ha szereted a RONDA dolgokatrozsdás és pocsék létezik.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálam !
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálam !
Szerintem ez nem jó reklám szöveg! Talán ez jobb: Ha szereted a különc markáns dolgokat: p patinás és nagy lehetőségeket rejtő...
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem itt remekül reprezentáltuk ismét, hogy miért érdemes ennek a közösségnek a tagjává válni. De csak aki akar. Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni. Aki ezt szeretné jöjjön, aki nem, az ne. Csak ne rajtunk élje ki frusztrációit.
Egyébként norvég teflon nem kell. Már van kettő és csak egyre rondábbak.
A hangszórókat hol lehet átvenni?Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2019 nov. 16, 20:39.
- 3 likes
Komment
Komment