Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Megérkeztem....

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Megérkeztem....

    Sziasztok, sokszor olvastam rólatok (tőletek) az elmúlt hetekben, most már ideje volt bekerülni a csapatba. Tavaly év végén fertőzést kaptam, kiderült, hogy "pannónia retrovirus" okozta, egyik kollegám volt a terjesztő. Eddig csak órákat gyűjtöttem, de most már van egy T1 /1964esem amit elkezdtem rendberakni. Szerencsére a motorja felújított (ismerős által), maradt az évtizedes kosz meg zsir meg rozsda. nem akartam úgy hagyni mert azonos számok + szürke forgalmi. Mostanra bugyira szedtem, készülök a festésre. Nem OTra készülök ezért én csinálom (a pénztárca is limitált). Úgyhogy figyelek szorgalmasan, lesem a fogásokat, és kérdezni is fogok, ha megakadok (szinte biztos). BÚÉK mindenkinek ---ha még nem késtem el!
    kbalazs, sepy és 6 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Szia !
    Ez a fertőzés kikezelhető,de időnként krónikussá válhat vigyázz!Nézelődj ,olvass, kérdezz,és taníts másokat.
    sepy, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Kedves Kobagu!

      Köszöntelek a fórumtagok között és azt csak remélni merem,hogy aktív is leszel!A fórumtagok között sok a Pannónia tulajdonos,ezért sok a felhalmozott tudásanyag is tehát,ha valamilyen kérdésed van azt nyugodtan felteheted és biztosan tudom,hogy válasz is lesz rá.Az esetleges kérdésre,meglehet az is,hogy a válasz már régen leíródott itt a fórum valamely rovatában,ezért érdemes olvsgatni az írásokat.

      Azt tapasztalhattad,hogy a fórumon nemcsak a technikai kérdésekkel foglalkozunk,mert az élet nemcsak a rozsdavakargatásból áll,tehát bármilyen témában hozzászólhatsz,sőt néha direkt jó is,mert színesebbé teszi főleg,így télidőben a szürke egyhangúságot.Erről jut eszembe a pita sütésről még nem volt itt szó (nem röhögni,ez nem elírás és nem gúnyolódás,a pita egy kenyérszerűség és nagyon finom!),-szóval nyugodtan lehet írni bármely témában.A politikával nem nagyon foglalkozunk de,ha mégis ránkjőn,akkor ott van a fórum Hyde parkja,de csak finoman,mert lassan ismét járnak a nagy fekete autók!Az utóbbi bekezdést,csak a humor kedvéért írtam,de mint minden humorban,ebben is van egy kis realitás.

      Köszönjük az Újévi jókívánságokat,egyben viszont is kívánom! A jókívánsággal nem késtél el,mert azzal soha nem lehet elkésni,az midig aktuális.

      Üdvözlettel:Che
      sepy, pasetta és 3 további látogató kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        kobagu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Eddig csak órákat gyűjtöttem,
        Milyen órákat? Különben+üdv!

        Komment


          #5
          Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Milyen órákat? Különben+üdv!
          Milyet-milyet :hát kilométer órákat..nekem is van néhány............
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

          Komment


            #6
            mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Milyet-milyet :hát kilométer órákat..nekem is van néhány............
            Akkor nekem kellene Simson AWO, NSU OSL, BMW R23:
            Most egyenlőre csak ennyi!

            Komment


              #7
              Udv a forumon en is boldog tulaja vagyok egy Pannonianak remelem fogod oromodet lelni a hasznalataban bar el kell hogy mondjam a bosszusagok amiket okoz "neha" elhanyagolhatok

              ​​​​​

              Komment

              Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X