Közlemény

Collapse
No announcement yet.

üdv mindenkinek - Pirx

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

üdv mindenkinek - Pirx

Elsősorban öreg motorok érdekelnek. Van egy EMW35r felújításra váró motorom, valamint Csepel 125-T használható állapotban, és P5-ös szintén felújítandó.
    Az öreg autómat feladtam, VW1200, de egy csomó alkatrészem maradt ezt felajánlom!
    üdv.:Pirx (sárkányrepülő pilóta is vagyok)

Üdvözöllek körünkben
    Szerintem jó helyre találtál,itt mindenféle?de főleg régi"gépész"ember és hölgy vitatja meg problémáit.
    Érezd jól magad!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szervusz. Csak alacsonyan és lassan a sárkánnyal, mert abból nem lehet baj . Üdvözlettel : HA-YRAK volt ( ? ) 1/2 tulajdonosa.

Komment

Isten hozott, érezd jól magad köztünk! A P5 az egy T5 akar lenni? Felteszem Pannóniáról van szó...

Komment

Üdv Pirx!

Szerintem a lehető legjobb helyen vagy Jómagam is egy T5 felújításban vagyok, és bármilyen problémával fordulhatok a tagokhoz, mert mindenben segítenek. Jó böngészést a fórumon!

Komment

Pirx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az öreg autómat feladtam, VW1200, de egy csomó alkatrészem maradt ezt felajánlom!
            Üdv! Erre van egy topik nyitva, oda tedd fel, és el is viszik hamarosan

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X