Közlemény

Collapse
No announcement yet.

fecó_62‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

fecó_62‎

50 múltam picivel, azért nem vagyok veterán. Szeretem ifjúságomból, ebbe az új tecnika őrületbe szakadt és maradt egyszerűbbek tűnő mégis praktikus veterán motorokat. Nekem is volt Czetka Jawa 350-es mocim, amilyent azóta is szeretnék beszerezni, de csak az akkori tapasztalataim tudnának segíteni a helyreállításban. Jelenleg egy 25 éves Lada Niva boldogtalan tulajdonosa vagyok, mivel állandó javítást igényel a minimális használat ellenére. Ebben azonban sok segítséget kaptam innen a fórumról amelyet ezúton is köszönök. Sok sikert kívánok minden fórumozónak a további "veteránkodáshoz". Üdv: Feri

Szia Fecó_62!

Üdvözöllek itt a fórumban! A Ladák már csak ilyenek. Nincs szovjet alkatrész, az utángyártott pedig vacak. Emiatt a 2105-ösömnél én is sokat bosszankodtam. Ezért lett belőle elegem. De sokszor bizony nagyon hiányzik, és jó volna vele megint menni.

Ugyanilyen nosztalgiából csinálgatom a motoromat. Amíg megveszed a gépet, addigis fórumozz velünk. Jó műszaki tanácsból sohasem elég!

Komment

Üdv a fórumon!

fecó_62 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      egy 25 éves Lada Niva boldogtalan tulajdonosa vagyok, mivel állandó javítást igényel a minimális használat ellenére
      Sajnos a Nivákkal megesik. Egy volt munkatársam használt egyet, amivel rendszerint ott maradt túlórázni, olyankor előkerült a hegesztő és a lemez, mert a gyári már csupa lyuk volt a 20 éves autón...
      korompaiistvan kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X