50 múltam picivel, azért nem vagyok veterán. Szeretem ifjúságomból, ebbe az új tecnika őrületbe szakadt és maradt egyszerűbbek tűnő mégis praktikus veterán motorokat. Nekem is volt Czetka Jawa 350-es mocim, amilyent azóta is szeretnék beszerezni, de csak az akkori tapasztalataim tudnának segíteni a helyreállításban. Jelenleg egy 25 éves Lada Niva boldogtalan tulajdonosa vagyok, mivel állandó javítást igényel a minimális használat ellenére. Ebben azonban sok segítséget kaptam innen a fórumról amelyet ezúton is köszönök. Sok sikert kívánok minden fórumozónak a további "veteránkodáshoz". Üdv: Feri
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
fecó_62‎
Collapse
X
-
Szia Fecó_62!
Üdvözöllek itt a fórumban! A Ladák már csak ilyenek. Nincs szovjet alkatrész, az utángyártott pedig vacak. Emiatt a 2105-ösömnél én is sokat bosszankodtam. Ezért lett belőle elegem. De sokszor bizony nagyon hiányzik, és jó volna vele megint menni.
Ugyanilyen nosztalgiából csinálgatom a motoromat. Amíg megveszed a gépet, addigis fórumozz velünk. Jó műszaki tanácsból sohasem elég!
-
Üdv a fórumon!
fecó_62 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy 25 éves Lada Niva boldogtalan tulajdonosa vagyok, mivel állandó javítást igényel a minimális használat ellenérekorompaiistvan kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment