Közlemény

Collapse
No announcement yet.

zaxxon64‎

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    zaxxon64‎

    Sziasztok motorosok üdv mindenkinek! Szeretnék nektek bemutatkozni.
    Réges régen egy messzi messzi galaxisban....... na ennyire régen azért nem! Idestova 30-35 éve motorozom.
    Én már a pedálos varrógépben is megtaláltam 6 évesen a szórakozást és éreztem is késöbb hogy valami hiányzik az életemből. Igen a gépek meg a benzin szaga. És eljött a pillanat mert ugye mindenki kezdi valamilyen motorral. Én Verhovinával kezdtem majd Komár moped és jött a nagy Ő egy P-20 as illetve még egy 21-es is. Majd az első tárcsafékes ETZ ami akkoriban nagy szó volt! Ja meg a 350 Jawa. Szóval végiglovagoltam egy pár mocit. De ugye többre vágytam és egy igazi nagy vasra. De pénzem az nem sok volt akkor sem. Vettem egy óriásrobogót valami Majesty utánzat de megvagyok vele elégedve. De tényleg. Nemtudom hogy Olasz vagy Kinai de ami nem Kinai az már ugye hamisitvány! Na mindegy. És jött a veterán motor is. Egy Honda CB 900 F2 Bold'or. Nem mai gyerek de hálásabb mint több nő. És jobban is szeretjük egymást. Igaz jelenleg tavaszig kell rajta egy két dolgot javitani de megérdemli. Amint tudok rakok fel róla képeket is. És örömmel látom hogy van itt is tesója a motoromnak aminek igazán örülök mert hátha tudunk segiteni egymásnak a motorszerelés fortélyaiban. Én elvagyok ezzel a motorral igaz nem egy seggrakéta de nála is csinján kell bánni a gázzal. Hát dióhéjban ennyi. 48 éves vagyok elvált. Az asszonyok mentek a motorok maradtak. A két veterán összetart! " A motor legyen veletek!"

    Üdv:Burján Zsolt

    #2
    Aki a motort szereti rossz ember nem lehet!BÍzom benne ahogy a fórumot,ugyanúgy megtalálod az "utasodat"is.
    Érezd jól magad,olvas és irj.
    Che kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      zaxxon64 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      de hálásabb mint több nő.
      Hát igen a motort nem zavarja, ha rugdossák. Soraidból ítélve úgy érzem, hogy még nem vagy lelkileg túl a dolgokon. Ebben a mocik valóban tudnak némi segítséget adni és a hasonszőrű gondolkodású emberek is. Aki ebbe a fórumba betéved, annak nem kell megmagyarázni, hogy a blokkfürösztésre miért a fürdőkád a legalkalmasabb edény, és miért az előszoba a legalkalmasabb hely a kisebb alkatrészek festésére. Miért a konyhában kell polírozni az oldaldeklit, stb.

      Tetszett a bemutatkozásod és a motorkórtörténeted is. Nemcsak a kerszetnevünk egyezik, de a kórtörténetünk is hasonló, csak én a nőkkel szerencsésebb vagyok. Egyet szeretek, de azt nagyon.

      Várjuk írásaidat és hozzászólásaidat. Ennyi gép után gyűlik az emberbe egy kis tapasztalat.
      Che kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Köszönöm hogy tetszett a belépőm. Lelkileg semmi bajom mert akkor a JOSHI barát oldalán lennék fent de lehet hogy hülyén hangzik de .... Jó a motorok is megszivattak már 1 párszor. Meg toltam is egyszer kétszer az is igaz. A nőkkel sincs semmi bajom mert van motorom. Ugye és akinek van motorja az be is tud csajozni. Na de félretéve a viccet annak idején darabokra szedtük télen a P-20 motorokat a haverommal minden télen és látom hogy itt is van szakember. Mondjuk én nemtartom magamat annak de hobbi szinten szeretek szerelni. Na megyek szerelni! Szia




        Köszönöm hogy tetszett de van utasom is meg pótkerék is. Úgy látszik rosszul fogalmaztam meg mert úgy jött le mintha ez lenne az utolsó levelem ha nem találok egy belevaló motoros csajt.

        Komment


          #5


          Hát ezek a nők, az is baj ha van, és az mekkora baj, ha nincs
          Üdvözöllek köreinkben, a bemutatkozásod nekem is nagyon tetszett, végre nem egy-két szavas leírás volt.
          A motorjaid is ismerősek Már csak egy jó kis Csepel hiányzik a felsorolásból

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X