Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Schaefer983

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Schaefer983

Sziasztok Norbi vagyok Veszprém megye Márkó city.
    Szeretem a benzingőzt és a kétüteműek füstjét. 3-4 éves korom óta foglalkoztatnak a mocik, és igazából minden ami csörög-zörög és benzinnel megy. A régebbi dolgokhoz inkább azért vonzódom, mert sokkal nagyobb kihívásnak tartom egy patinásabb szerkezetbe új életet "verni" mint a polcról leakasztva a zsír-újat beröffenteni.
    Sorban jöttek a motorok és egyéb csettegők: Vespa-Piaggio bő 18éve MZ ES 250/2 bő 17éve (ez annó mikor nálam volt Vácon egy veterán expón díjat is nyert) aztán jó idegig semmi majd egy kínai robesz és egy 250 ETZ ezek úgy 10éve. Majd 6éve egy GSX600F és jelen állás szerint egy Honda FES250 (Foresight) van. És bővülni szeretnék. 4 évesen az uncsitesómék háza előtt állt egy szép fekete motor. "Naaa Anyaaaa...HadÜJJEKRÁÁÁÁ!!!"
    Kérleltem Muttert és persze engedte. Utóbb Apától megtudtam az kis fiam egy T5! Az mi? Magyar motor kisfiam!
    Hűdejóóó! Valahogy így kezdődött.
    És életem most kanyarodik vissza újra a Pannóniák világába. Első elgondolásom, egy lemezvillás Csepel lett volna mint nagyapámé volt, de...nekem akkor is a T5 tetszik!
    És kisfiam ez bizony (még) Magyar!
    Üdv néktek és köszi hogy végigolvastad az ömlengésemet.
    ps: majd kihagytam egy 500 Apr. Atlantic is van és bocsi az íráshibákért, de én így akartam!

Üdvözlünk Téged itt !

Megmondom őszintén ,hogy tetszett a bemutatkozásod .Olyan közvetlenül szóltál mindnyájunkhoz .Mintha régóta ismernénk egymást .
    Úgy látom Te is nagyon szeretheted a motorokat illetve a motorozást a felsorolásból ítélve .Sok sikert a T5-höz !
    Minden jót !
    Üdv Tamás
    Che kedvelte ezt.

Komment

Köszi szépen. Igyekezni fogok. Igazából nagyon sok veterán jellegű gépet szeretek. Például munkám során volt szerencsém többször is tapasztalni, milyen amikor egy 815-ös V10es Tatra elindul. Főleg a hideg indítás megható. Hülyén hangzik ez a szó rá tudom, de valahogy számomra a megható érzés írja le legjobban amikor ilyent átélek. Dübörög minden. De hasonló érzés volt, mikor (a már említett uncsitesómmal) kb 10 éves koromban raktunk (Ő szakmailag csinálta, én meg adtam a kulcsokat) össze egy már 2-3 éve álló GSX750-et. Amikor beindult...hát az maga a menyország.
      korompaiistvan és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Szia!!

Jól van alakulgat.:-))) Ismét egy ember akinek nem kel magyarázni hogy MOTOR az a T5.:-))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X