Akkor otta felújítás lesz a hibás, mert a Ford nem arról híres, hogy csak úgy feladja!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás - guliver83
Collapse
X
-
Ma megcsináltam a generátort!
A feszültség szabályzó volt rossz!
Az aku teljesen le volt merülve egy kis töltés és be is indult az autó!
Régebben mértem a töltést, hogy mennyi és 14,4V volt most is rámértem és csak 13,50V
lehetséges, hogy még valami gond van vele, vagy egy nem sok különbség?
Fellépet egy olyan gond, hogy nagyon párásodik az üveg mi okozza ezt?
Pollenszűrő cserélve lett.
Van erre valami nagyon jó magyarázat?
Komment
-
guliver83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan erre valami nagyon jó magyarázat?
Több ember beszálásakor,nem előmelegitett autóban lecsapódok a lehelet,ilyenkor megkell nyitni az ablakot a felmelegedésig.
Viz került a fütésrendszerbe,beázás.
Sérült a radiátor.
Hirtelen ennyi."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv köztünk!
Esetleg arról a K750-esről lenne-e kép?
Sajnos arról nem tudok képet feltenni.
Belső keringetésre van kapcsolva.
Több ember beszálásakor,nem előmelegitett autóban lecsapódok a lehelet,ilyenkor megkell nyitni az ablakot a felmelegedésig.
Viz került a fütésrendszerbe,beázás.
Sérült a radiátor.
Hirtelen ennyi.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv!
Esetleg Universal 3 nem lenne jó?
Egy barátomnak van eladó minden tartozékéval.
- - - Updated - - -
Üdvözlök mindenki!
Nagyon hosszú idő után újra itt vagyok.
Régebben írtam, hogy van nekem egy Jawa 350
Mivel már több éve áll a motor így most úgy gondoltam, hogy ideje lenne valamit kezdeni vele.
A napokban elkezdődött a teljes felújítása a gépezetnek.
Darabokra szedve először a festés fog megtörténni, motorikus gondja nem volt amikor még használtam,
csak max annyi, hogy a jobbos henger egy picit megcsörrent, de ezzel soha nem tudtam semmit tenne, mert minden alkatrészt újra cseréltem és egy pár hónap múlva ugyan ez a hang megint előjött.
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes lecserélni a régi gyújtást az itt több éve emlegetett elektronikus gyújtásra?
Van e valakinek erről az elektronikus gyújtásról leírása, nyákterve, vagy egyáltalán utánaépíthető ez valamilyen úton módon.
Esztergályozás marás nem akadály .
Komment
-
Szia Guliver83!
Szeretettel üdvözöllek újból az aktív tagság között. Nagy melóba fogtál, minden elismerésem. A régi gyújtásról nekem sincs jó véleményem, attól csak jobbat lehet feltenni. A Gyula bá-féle elektronikus gyújtásnak fellelhető a kapcsolási rajza.
Téma volt itt is: http://veteran.forum.hu/felujitasi-f...-gyujtas-2180/
Szocimotorsoknál is: SzocimotoroSOKK - (Itt a végén Gyula bá maga nyilatkozik a szerzői jogokról. Ő is fórumtag, fel tudod vele venni a kapcsolatot.)
Komment
-
Szia!
Köszönöm már írtam neki, de egyenlőre nincs válasz, de gondolom a napokban válaszol kérdésemre.
Mindenképpen 12V akarom átcsinálni a világítás miatt remélem ez nem jelent gondot.
Hát igen elég nagy meló lesz, de ez nem jelent gondot számomra.
Lehetséges hogy nem egy két hónap lesz mire kész, de van idő és nem szeretnék összetákolni semmit.
Tud esetleg ajánlani valaki olyan mestert aki foglalkozik krómozással?
Komment
-
Krómozásban irodalmunk van már, de a legjobb - és legolcsóbb - megoldásnak eddig a csehektől való új cucc rendelése volt. Beírod a fórumkeresőbe a krómozás-szót és már találod is. Az egyik tagunknak viszont gyönyörű tankot krómoztak nemrégen. A linkjét szerintem hamar megtalálod.
Milyen típusú 350-esed van? 634, vagy korábbi?
Komment
-
"""""Szervusz guliver83!
Egy kérdésem lenne, hogy mivel építed a gépedet. Léptetőmotor, dc szervó, vagy ac szervó. Azért érdekelne mert én is most vagyok ebbe a fázisba, hogy van két régi gépem kicsikét butácskák és szeretnék rajta fejleszteni. Válaszod előre is köszönöm. Üdv: agoattila""""
Szia!
Bocsánat, hogy csak most válaszolok de remélem így is segíteni tudok neked.
Általában léptetőmotorral építem a gépeket.
Vannak szervó motorjaim is de egyenlőére még nem használtam fel őket, eddig még a léptetőmotorral mindent meg tudtam oldani.
Esősorban mi a cél milyen gépet szeretnél mozgatni vele?
Írj és mindenben segítek!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Ilyen de 6V motor van benne.
Az előző tulajdonos szerintem alakított rajta.
http://carsorder.com/images/jawa-350-2.jpg
Ez nem az én motorom!
Komment
-
Igen ilyen motor van benne.
A régi tulajdonosnak több ilyen motorja van vagyis több változat.
Ami nekem nincs meg hozzá ( hátha van valakinek ) az az üzemanyag tank gumi kétoldalt.
- - - Updated - - -
A napokban hogy szétszedtem festés alá a gépet egy kis hibába ütköztem a hátsó lengőkart nem tudtam kivenni.
Van a fék tengely a lengőkar közepén azt kiszedtem és van a két nagy csavar amit szintén leszedtem, de a lengőkar tengelynek gondolom valamelyik irányban ki kellene mennie ami meg sem mozdult egyáltalán, valamit esetleg rosszul csináltam?
Komment
Komment