Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - guliver83

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jobb felső sarokban egy téglalapba beírod és enter. Ezt már páran megértük és leírták. Jó szerelést neked márkatárs / igaz az enyémek Cz-k de egy udvarban készültek/

Komment

de a lengőkar tengelynek gondolom valamelyik irányban ki kellene mennie ami meg sem mozdult egyáltalán, valamit esetleg rosszul csináltam?
      Eddig mindent jól csináltál, de ha nem lóg a lengőkar és veszi a zsírt (A CZ 350-472 legalábbis ilyen), akkor ne piszkáld, mert csak szétvered fölöslegesen. Anélkül is le lehet jól festeni, hogy kivennéd.

Komment

Eddig az a megoldás van, hogy úgy lesz festve, minimális lógása van, de csak úgy ha nincs meghúzva.

Komment

Tranzisztoros ("Gyula bá"-féle) gyújtás

Nem tudja valaki az elérhetőségét esetleg?
          Már küldtem neki levelet, de nem jön válasz, lehetséges hogy nem kapja megy.

Előre is köszönöm mindenkinek!

Komment

Szia! Ha jól tudom betegség miatt nem annyira aktív mint korábban és jelenleg nem készít gyújtásokat sem.
            Ha neked 638-asra kellene akkor tudok egy eladó szettet ami hibátlanul működik.

Komment

Szia!

6V gyújtásra lenne szükségem.
              Gondolom a 6V helyére nem lehet feltenni a 12V gyújtást?

Komment

Már küldtem neki levelet, de nem jön válasz, lehetséges hogy nem kapja megy.
                Nekem is úgy 2 hét után válaszolt, és az sem volt túl biztató.

Komment

És neked megoldódott a probléma.
                  Én most úgy döntöttem tervezek egy gyújtás magamnak, mert nem akarok heteket várni.
                  Igaz még nincs kész a motor de nem az utolsó percre akarom hagyni.

Komment

Jó Neked csak úgy előhúzol egy " gyújtást"és milyen rossz nekünk laikusoknak
                    Che kedvelte ezt.

Komment

Nem olyan egyszerű azért, de beszámolok róla!
                      RedBull477 kedvelte ezt.

Komment

Már annyi fajta variáció van, hogy már magam sem tudom, hogy milyen legyen!
                        Elsősorban, hogy milyen érzékelővel oldjam meg.
                        Hall szenzor , optikai, impulzus tekercs.
                        6V-ból 12V csinálni úgy néz ki az egyszerű lesz!
                        Így a 6V Jawa 12V fog működni és így a világítás is egész stabil lesz szerintem, meg azért a 6V elég kevés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X